Herkese merhabalar çok değerli WmAracı üyeleri. Bu gün 7. ayına giren projem hakkından fikirlerinizi almak için böyle bir konu açmış bulunmaktayım. Bildiğiniz gibi burası WmAracı ve herkes bir proje için gönül koymuş dişini tırnağına takıp o proje için çalışıyor olabilir. Herkes başkalarının fikirlerine ihtiyacı olabilir bu yüzden konuya gereken saygı ve ilgiyi gösteren herkese baştan sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
ÖNCELİKLE YOUTUBE KANALIM İÇİN : TIKLA
Şimdi efendim bundan 7 Ay önce yani 01.01.2015 tarihinde ben 'Asosyal Coder' isimli bir YouTube kanalı açmıştım. Bu zamana kadar ağırlıklı olarak Online Oyunlar olmak üzere oyun videoları çekip yüklüyorum. İyi kötü bir izleyici kitlesi edindim ve yavaş yavaş bu alanda ilerlemeye başladım. Şuan toplamda 201.735 izlenmem 730 Abonem var Şimdi 1. Sorum bu kadar zamanda sizce bu rakamlar iyi mi ? Ek olarak kanalımı geliştirmek için neler yapabilirim ? Yani kanalım için şunu yapsan daha iyi olur veya bunu yapmazsan daha iyi olur diyebileceğiniz şeyler nelerdir ?
Dipnot : Şuan 'Knıght Online, League of Legends, Phantomers, Prototype, Left 4 Dead, Quake 4, Online Oyun İncelemeleri, Soru Cevap, Knıght Online Karakter Rehberi, Tepkiler, Mount and Blade, Kingdom, Stronghold 2 Konulu videolar çektim. Başka çekebileceğim oyun önerileriniz var mı ?
Ek olarak kanalımı destekleyici bir çok sosyal ağda da aynı isimle bulunmaktayım buralar için de önerileriniz var mı ?
Facebook : Asosyal Coder
Twitter : Asosyal Coder
Instagram : Asosyal Coder
Blog : Asosyal Coder
Vine : Asosyal Coder