-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhaba öncelikle projemden biraz bahsetmek istiyorum. Yurt dışında örneği olan bir proje ancak türkiyede yok. Bunun için de projemi hayata geçirmek istiyorum.
Kabataslak E-Turnuva olarak düşünebilirsiniz. Detaya inecek olursak da "Counter-Strike, FİFA, PES, Rocket League, vs." tarzında turnuvası olabilecek oyunların hepsinin bir arada bulunduğu en azından ilk etapta sadece "CS:GO" ile bile başlansa karlı olabilecek bir proje. Ücretli - Ücretsiz turnuvalara katılım sağlayan kullanıcılar arasından derece yapanlara ödülleri verilecek. Sistem canlıya alındıktan sonra çok kolay sponsor bulunabilecek bir platform olduğunu da belirtmek isterim.
Tabi sistemsel olarak her oyun için server ve bu sistemi çalıştıracak script lazım. Şuan fiyat veremiyorum. Araştırmalarım devam ediyor. Yardımcı olabilecek herkes pm atabilir. Akıl vermek isteyen, o iş öyle değil böyle daha olur demek isteyen herkes PM atabilir. Bu proje tutar tutmaz? Bilgili birilerinden bunun gibi yorumlara da ihtiyacım var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SOSYAL MEDYA UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar tutmasına tutar fakat o yazılımı kodlayacak eleman bulmak sıkıntı maddi desteğin olması lazım başlarda
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
maddi destek bulmak zor olur diye düşünüyorum. Türkiyede nereden maddi destek bulunur
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Web yazılımı zor değilde masaüstü yazılımı çok para tutabilir.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
pvpro.com sitesi sadece web üzerinden yapabiliyorsa bunca işi, biz de yapabiliriz diye düşünüyorum