Herkese merhabalar çok değerli wmaracı üyeleri. Bu gün yine sizlerin değerli görüşlerini almak için bir konu açıyorum. Belki doğru belki yanlış daha önceleri benim gözüme hiç Türk yapımı bir zombi temalı film, dizi, kitap bir şey çarpmadı. Bundan 1 ay öncesine kadar bende neden olmasın deyip sıvadım kolları. Güzel bir senaryo kurguladım ve 'Salgın' isimli Zombi temalı bir kitap yazmaya başladım.
Kitabı yazarken en çok korktuğum şey de izlediğim yabancı dizilerin etkisinde kalıp onlara benzer bir içerik üretmek oldu. Yani etkilendiğim zombi dizilerine benzer bir senaryo yazacağım diye başlarda korktum sonraları kitabı yazmaya başladığım da olaylar Türkiye'de ve benim yaşadığım civarda geçmeye başlayınca mükemmel akıcılıkta gelişmeye başladı. Bilmiyorum şuan için hiç bir yorum yapan kimse içeriğimin alıntı veya çalıntı bir yanından bahsetmedi. Şimdi sizlere çok önemli bir soru sormak istiyorum arkadaşlar. Belki de Türkiye de bir ilki yaptım umarım böyledir çünkü bunun gururunu daha şimdiden taşımaya başladım. Sizce bu kitap tutar mı arkadaşlar ? Yani iyi kötü her eleştiriye açığım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Bu arada Kitap şuan Google Play'de ücretsiz olarak yayında. Seri şeklinde yazmayı düşünüyorum. Serinin de ilk kitabı ücretsiz.
Kitaba ulaşmak için tıklayın : TIKLA