lostyazilim

Zora gelince C# - Php hedef deyince Java yanlis nerde ?

5 Mesajlar 718 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SonKararimPhp SonKararimPhp WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Ögrencisi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 26 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaslar Merhaba,
Kullanici adimdan da anlasilacagi üzere programlama dili üzerinde karar verme sorunu cekiyorum ve o yüzden kendimi gelistiremiyorum yaş oldu 27...

Calistigim kurumda yazilimlar java ile gelistiriliyor. Bende buna istinaden java egitim seti aldim ve calismaya basladim. Gecenlerde bir yakinim site istedi 3 dilli olacak vs. Simdi java ile web site yapmaya kalksam hosting pahali, aldigim set javaGui anlatiyor web kanadini bilmiyorum vs. Sorunlar cikiyor. Bende siteyi php ile yapmaya basladim. Bu durum kararimi sorgulamama neden oldu her basim sıkıstıgında C# Php ye gececegime acaba C# ögrensem hem masaüstü hem webi tek dille yazarim C# ta kaynak sorunu da yok. Diye dusunuyorum.

Ama tüm bunlarin yaninda C# kariyer icin kamuda ideal bir dil mi ?

Tesekkurler

wmaraci
reklam

ulas ulas C# & ASP.NET Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 1403
  • Beğeniler 404 / 404
  • Ticaret 18, (%100)
C# özellikle iş imkanı açısından Türkiye'de önerilen bir dildir. Bunun dışında C# üzerinde uzmanlaşıp, Php/Python veya farklı bir dil ile proje geliştirmenizde yada ikinci bir dil olarak uzmanlaşmaya çalışmanızda herhangi bir sakınca yok. Aksine bu işe yıllarını vermiş insanlarında söylediği gibi oldukça faydalı.

technovenue.com

• Üyelik 20.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Ögrencisi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 26 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
İki dilde uzmanlaşmak zaman ister gibi benim o kadar zamanım olduğunu düşünmüyorum. Yaş 27
çünkü. Liseden 2010 da Mezun oldum, Üniden 2012 de Mezun oldum. Hala Bu dil karmaşasının içindeyim.

Mesela,
- DBA lık çok ilgimi çekiyor. Bu konuda iyi olursam BigData ya daha iyi yönelebilirim gibi geliyor.
- Bir android oyun projemiz var arkadaşla. İnternette Java ile oyun programala ile ilgili kaynak yok. Ama C# ile bir sürü kaynak var.
- Web için Java ve Php için bir sürü framework var. C#da sadece MVC var. Tek tip öğrenilmesi kolay gibi.

Kurumda bir kaç bilişim uzmanı arkadaşla konuştum. C# tan Javaya geçip C# daha iyiydi javayı iş icabı kodluyorum diyen var. Java ile C# aynı ama Kurumsal projlerde java daha çok tercih ediliyor diyenler var.

Kafam çok karışık yani inanın karar veremiyorum..

• Üyelik 20.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Ögrencisi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 26 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
++++++

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Ögrencisi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 26 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
+++++

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al