-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar. Web sitesi için ayırdığım 10.000 tl’lik bir bütçem var. Ama bu bütçeyi değerlendirmek için ne tür bir web site açmalıyım o konuda işin içinden çıkamıyorum ve paramın boşa gitmesini de istemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba tüm fikirlere açığım.
yatirimkulis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Ingilizce niche adsense makale cart curt maks 2k 2.5k gider sonra da meyveleri toplamaya baslarsiniz
2 kişi bu mesajı beğendi.
WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
Eğer yeterli tecrübeniz yoksa e-ticarete girmeniz daha mantıklı olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
10 bin ile bir zamanlar e-ticaret sitesi açmıştım. Her şeyi eksiksiz yaptım. Paketleme, logo, fiş, fatura, vergi, kargo şirketi anlaşması falan. Fakat ürünleri çok çeşitli ve ucuz aldım. Hırdavat ve giyim vardı sitede, en büyük hatam giyim kategorisi olmuştu. Dev şirketler varken giyim neyine dimi!
Tmm uzatmıyorum, e-ticarette ürün seçimi çok önemli. Yani, hızlı gidecek ürünler olmalı. İşte bu ürünler ne olur bilmiyorum.
Blog tarzında site olacaksa uzun vade ve büyük sabır gerekiyor diye düşünüyorum. İçerik yazamam derseniz hazır alabilirsiniz. Ama şahsen blog tarzı bir siteye de 10 bin lira pa harcamak ne kadar mantıklı bilinmez.
Şahsen, ben olsam erotik shop açardım, ki zaten eğer ömrüm yeterse, ileride bunu açacağım =)
Akıl karıştırdıysam affola =)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Hocam en hızlı dönüş alacağınız smm panel işi olacaktır. Kurulum Script VS 1 k civarı olacaktır. Sonrası da reklam ile anlık dönüş alırsınız. Diğer blog ing site pinterest VS de bu kadar hızlı dönüş sıfırdan site ile çok zor