-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, 2 gün önce baktığımda site 72. sırada yer alıyordu ''
Kanarya'' kelimesinde ama şimdi bakıyorum 12. sırada yer alıyor. Bir Seo çalışmasında Metin diye bir arkadaş ile (yakın dostum) temiz ve titiz çalışmalarının olduğunu iyi biliyorum ama kafama şu takıldı; 2 günde 60 sıra birden atlaması sizce normal mi?
Kelime ise kolay bir kelime değil, ben en azından kolay olduğuna inanmıyorum. Kanarya kelimesi hem bir takımın simgesi, hem de ülkemizde oldukça popüler bir kuş türüdür.. Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim rica etsem?
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam Domainiz zaten Kanarya, yani google'da kanarya diye arattırıldıgında, ilk sırada yer almaması için bi sebep yok. Domain tabii ekstra sebep.
Arkadaşınız ciddi anlamda titiz bir seo çalışması yaptıysa, bunu sorun etmenize gerek yok ancak arada oynamalar da olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
GBMedya adlı üyeden alıntı
Hocam Domainiz zaten Kanarya, yani google'da kanarya diye arattırıldıgında, ilk sırada yer almaması için bi sebep yok. Domain tabii ekstra sebep.
Arkadaşınız ciddi anlamda titiz bir seo çalışması yaptıysa, bunu sorun etmenize gerek yok ancak arada oynamalar da olacaktır.
Benim endişelendiğim nokta açıkcası; bir sorun olur mu? Eskiden kanarya kelimesinin .gen.tr uzantısında idim. Daha sonra .com.tr 'ye taşıdım fazla olmadı 1 ay kadar bir zaman oluyor. Ama alan adım 9 aylıktır (.com.tr)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eski domaini 301 yaptıysanız eğer onun eskiden aldığı backlinklerde etkisini göstermiştir. Bunun yanı sıra bir çalışma daha yaptırmışsınız bununda etkisi var. Ayrıca domain tam keyword olduğu için yükselmesi daha kolay olur. Hacklink, çöp link, çöp paravan çalışmaları falan yapılmadıysa hiçbir sıkıntı olmaz, merak etmeyin.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
MaMiFilm adlı üyeden alıntı
Eski domaini 301 yaptıysanız eğer onun eskiden aldığı backlinklerde etkisini göstermiştir. Bunun yanı sıra bir çalışma daha yaptırmışsınız bununda etkisi var. Ayrıca domain tam keyword olduğu için yükselmesi daha kolay olur. Hacklink, çöp link, çöp paravan çalışmaları falan yapılmadıysa hiçbir sıkıntı olmaz, merak etmeyin.
Evet .gen.tr 'yi 301 yapmıştık, domain konusunda iyi sayılırım ama Seo konusunda kafama takılan çok soru oluyor. Biraz kılım, tamam dürüst olayım bayağı kılımdır..
Cevaplarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olun var olun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önemli değil kıl demeyelimde titiz diyelim :) 301'in etkisi olmuştur.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
normal hocam ilk 500'de yokken bir hedef kelimemde 1 günde 9. sıraya yerleştirdiğini bile gördüm dalgalanmalar olur önümüzdeki 1 hafta iner çıkar