-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
siteniz kaç yaşında acaba. yeni bir site mi? ben böyle bir site alacak olsam devamlılığına bakarım. son 3 ay değil de son 1 yıl gelirine bakarım vs gibi.
tabi sektör de önemli. sürekli içerik girmeyi gerektiren bir alan mı yoksa sabit site mi. rekabet ne derece? google politikalarına %100 uyumlu mu? verilen bilgiler sanırım yetersiz biraz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam siteyi pm atabilirmisiniz. düşündüğünüz bir fiyat var mı?
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle arkadaşlar yanlış bilgilendirmeler vermeyelim dostumuza, Her iş tıkırında gitmiyor gerçekten. Benimde bir websitem vardı aylık 4K kazanıyordum ama modası geçtikten 6 ay sonra aylık 100 TL kazanmaya başladım o yüzden yanlış yönlendirmeler yapmayalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelikle cevap vermeden önce genel olarak bir yazılanları okudum. Webmaster sektörümüz ne yazık ki içler acısı. İşini bilmeyen çok. Günlük 2 TL kazanacam diye adsense hesabı açmaya çalışıyorum diyeni gördüm. Ne yazık ki aynı sektördeyiz bu insanlarla. Günlük 2 TL için zaten site açma. Sonra da derler ki internet çöplüğü olmuş aradığımı bulamıyorum. İşte tam da bu yüzden. Kırıcı olmamak elde değil. Burda arkadaş 3bin kazandığını söylüyor. Kanıt sunuyor. Ki bence az bir mebla. Sonuçta bu kişi gece gündüz demeden bir siteye emek vermiş ve vermeye devam ediyor. 3bin TL nedir ? Bugün günde 7 saat çalışıp cebine 5bin koyan insanlar varken. Ki arkadaş sonuçta gerekli düzenlemeleri yapmış bir gelir oturtmuş.
İnsanlara birşeyler anlatmaya çalıştıktan sonra gelelim sana güzel kardeşim. Öncelikle siteni sektörünü bilmediğimi aklından çıkarma.
Sitenin sektörü geleceği ne olursa olsun yeni projeler için daima sağlam kafa gerekir. Üstelik sen böyle bir iş yaptıysan daha nice projede aynı şekilde yaparsın. Bunun içinde borçlarından kurtulup kendine kaynak sağlayabilecek bir ücrete satmalısın. Örneğin 30bin TL borcun var ise en az 40 ile 50bin TL arası satmalısın ki işe yarasın. Aksi takdirde bu kazançların bu şekilde gitmemesi de mümkün. Youtube reklamları evet iyi bir getirisi var ancak artık o kadar çok arttı ki bu işi yapan insanlar arada kaybolup gitmende mümkün. Tüm bunlara karşı sıfır bir proje üretip Vine (Vine da ki kastım ona benzer bir proje yada mantığı aynı ancak gidişat farklı olan bir proje) vb. tarzı bir site açarsan şu aralar video vb. siteler revaçta. Ki bu moda da önümüzde ki 10 yıl boyunca bitmez. Eğer bu rakamların altına giderse hiç satmanı tavsiye etmem. Elinde beklet dişini sık.
Not : Sektörü bilmediğim için rakamları afaki söyledim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
mantıklı düşünürseniz Bu adam hiç para kazanmıyor.
3k bu adamın maaşı. Kar nerede ?
2 kişi bu mesajı beğendi.