lostyazilim
tr.link

3000+ Hite Kaç CPU Lazım?

15 Mesajlar 2.404 Okunma
lstbozum
tr.link

Sardox Sardox ϜϓſϞ Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Telefon tamirciliği , webmaste
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 495
  • Beğeniler 323 / 106
  • Ticaret 16, (%88)
he bu sırada agario pvp serverım var anlık 5k oyuncu için kaç cpu lazım

wmaraci
reklam

beycemm beycemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 11 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam ben Turhost 50 portal paketini kullanıyorum. Aylık 50 TL ama inan günlük 5000 kişiyi rahat kaldırıyor. Üstelik herşey limitsiz

Bu kaliteye bu fiyat çok iyi inan, şu ana kadar birçok hosting firması denedim yaklaşık 2 yıldır bunu kullanıyorum. Tavsiye ederim. Adresim imzamda

sanalonay.com hızlı ve güvenilir mobil onay

Atacani Atacani - Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 73 / 107
  • Ticaret 22, (%95)

beycemm adlı üyeden alıntı

Hocam ben Turhost 50 portal paketini kullanıyorum. Aylık 50 TL ama inan günlük 5000 kişiyi rahat kaldırıyor. Üstelik herşey limitsiz

Bu kaliteye bu fiyat çok iyi inan, şu ana kadar birçok hosting firması denedim yaklaşık 2 yıldır bunu kullanıyorum. Tavsiye ederim. Adresim imzamda

Hocam benim de ödeyeceğim miktar aylık bazından 50 tl civarı olucak .

1 yıllık limitsiz hosting + + %50 cpu alıcam.

Portal paketınde cpu değeri nedir? direkt öyle alayım olmazsa.

Engin07 adlı üyeden alıntı

Günde 2K hit demek, ama siz firmaya 3000 kişi girecek dediyseniz anlık olarak algılamış olabilirlen 3K hit olacak aşağı yukarı ya da günlük 3K hit olacak derseniz daha yararlı olur.
Bunun yanı sıra bu hitlerin paylaşım yaptığınızda sosyal medya vb. kaynaklarınızda tanıtımı ile gelecekse yine günlük 3K hit olsa da yeni yazı geldiği anda sosyal medyadan yüklenme olursa anlık hit yüksek olacaktır. Eğer sosyal medya gücünüz yüksek ve yeni yazıyla yoğun giriş olursa hostlar kaldıramayabilir. Tabi kullandığınız yazılımda önemli, fazla yormayan bir şeyse sıkıntı olmayabilir yine.

Tural Abiyev ile görüş istersen eğer yoğun giriş alacaksan sunucu konusunda ihtiyacına uygun çalışma yapabilir. Alttaki konusunu incele işini görür muhtemelen. Sunucunun ücreti yıllık 350-400 arası bir şey olur dolardaki oynamaya göre. Ama cPanel vs. olmaz, kendi kullanımın içinse ücretsiz panelleri deneyebilirsin sana kalmış bir şey yada 600+ TL o hosta vereceğine gel yine bunu yap üstüne cPanel lisansıda al yine 600-700 arası bir şeye denk gelir yıllık. Benden tavsiye ;)
https://wmaraci.com/forum/is-arayanlar/1-gb-ram-anlik-10k-hit-kaldiracak-sunucu-kurulum-islemleri-yapilmaktadir-251491.html

Hocam bana şimdi ne lazım? Ne önerirsin yani, cpaneli çok kullanmıyorum sadece yedekleme ve webmail için.

beycemm beycemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 11 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
CPU değerini bilmiyorum ama çooook memnunum
Portal için yapılmış paket bu

sanalonay.com hızlı ve güvenilir mobil onay
wmaraci
wmaraci

ucretliseo ucretliseo http://www.indirxl.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hemşir
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 18 / 40
  • Ticaret 10, (%100)

Atacani adlı üyeden alıntı

turhosttan normal 1 aylık hosting + 100de50 cpu almak yerıne vds mı onerıyorsunuz dırek? 610 tl tutoyur yıllık vds kaç para hocam

Ben turhost kullanmıyorum ancak kullandığım firmayı reklam etmek istemiyorum, aylık 20-30 tl link bir vds 5-6 k hite kadar film sitemde hiç problem çıkarmazdı hatta 10k ya kadar hiti hissetmezdim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al