lostyazilim
tr.link

404 Not Found Hatası

3 Mesajlar 2.435 Okunma
acebozum
tr.link

muhabbetkusu muhabbetkusu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

Bugün öğlen vakti sitemi farklı bir hosting firmasına taşıdım. Fakat siteme girişte "404 Not Found" hatası almaktayım. Site adresi imzamda yer almaktadır. Pc'nin DNS adresini elle yapınca 8.8.8.8 / 8.8.4.4 şeklinde sorun yok giriyor siteme. Fakat otomatik yapılandırma yapınca girmiyor. Filezilla ile ftp'ye bağlanmayı deneyince'de Sunucu kısmına ip adresini yazınca bağlanıyor site adını yazınca bağlanmıyor. Acaba NS'leri bugün güncelledim diye henüz oturmadı ondan mı bu 404 Not Found hatasını alıyorumdur ? Yoksa başka bir nedenimi vardır. Bu arada sitemin alt yapısı VBULLETİN.

Bu arada birçok arkadaşıma sordum soruşturdum. Hatta bazılarının pc'sine bizzat teamviewer ile bağlandım kontrol ettim. Onların ns adreslerini otomatik yapınca dahi giriyor. Ama birkaç kişiye daha sordum onlarda benimle aynı hatayı almaktalar 404 not found sayfası açılıyormuş karşılarına.

Saygılarımla.

elektronikssl
webimgo

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)
tarayıcınızın çerezlerini temizlediniz mi veya başka bir tarayıcıdan denediniz mi?

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)
Bilgisayarınızda aşağıda vereceğim kodu MSDOS kiğini kullanarak yazın bir kaç kez arka arkaya yukarı ok işaretine basark tekrarlayın işlemi.

ipconfig /flushdns

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al