-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar iyi ödeme yapan affiliate sistemi arıyorum. Örneğin Hosting24, Bluehost, 000webhost sitelerindeki gibi. Örneğin Hosting24, referans başına $75-$105 ödüyor. Bunun gibi üyelik başına iyi kazandıran bildiğiniz siteler var mı? Genelde hosting şirketlerinin böyle sistemleri oluyor ama bildiğiniz daha iyisi varsa söylerseniz memnun olurum.
Hadsbecs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cj.com: Şu anda benim de çalıştığım. Çok geniş kategori yelpazesi olan ve hatta dünyanın en büyük satış ortaklığı ağlarından biri.
ShareASale: Yine geniş kategorisi olan ancak kullanımı oldukça zor olan bir ağ. Bazen ürün bulup, onay almak işkence haline gelebiliyor. Dikkatli olmakta fayda var.
Avangate: Dünyanın en büyük Software (bilgisayar yazılımı) ağı. Sadece yazılım üzerine ürünleri tanıtabileceğiniz harika bir site. Yazılım meraklıları bu siteye mutlaka üye olmalı.
Rauken: Satış ağı linkshare olan firma. Popülerler arasında yerini almakta.
Amazon Affiliate network: Ciddi harcamaların yapıldığı. Özellikle hardware incelemeleri için kullanabileceğiniz bir ağ. Türkiye’de pek meşhur olmasa da, günümüzde artık ürünler yurt dışından Türkiye’ye rahatlıkla gelebilmekte. Bu ağa da mutlaka katılın.
ClickBank: Detaylı. Henüz kullanmıyorum. Çok geniş kategorili bir ağ. Bu ağı araştırmaya başladım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Teşekkürler hocam, inceliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ingilizce varsa yabancı firmalara yönelin derim ben NET. Senelerdir Tr de uğraşırım emin olun satıcı da alıcı da emeğinizin karşılığını tam anlamıyla vermiyor. %1-2 maksimum %25 komisyon veriliyor ki bunun içinde ömürden ömür gidiyor ki yönlendirme olacak da satış olacak da siz 3-5 kuruş para kazanacaksınız. Bunun için yapılan yatırım zaman vs. de cabası. Kısacası tr de o iş yalan benden söylemesi.