lostyazilim
tr.link

Affiliate sistemi önerisi

5 Mesajlar 894 Okunma
lstbozum
tr.link

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaşlar iyi ödeme yapan affiliate sistemi arıyorum. Örneğin Hosting24, Bluehost, 000webhost sitelerindeki gibi. Örneğin Hosting24, referans başına $75-$105 ödüyor. Bunun gibi üyelik başına iyi kazandıran bildiğiniz siteler var mı? Genelde hosting şirketlerinin böyle sistemleri oluyor ama bildiğiniz daha iyisi varsa söylerseniz memnun olurum.

wmaraci
reklam

Hadsbecs Hadsbecs Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kars
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 19 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Cj.com: Şu anda benim de çalıştığım. Çok geniş kategori yelpazesi olan ve hatta dünyanın en büyük satış ortaklığı ağlarından biri.

ShareASale: Yine geniş kategorisi olan ancak kullanımı oldukça zor olan bir ağ. Bazen ürün bulup, onay almak işkence haline gelebiliyor. Dikkatli olmakta fayda var.

Avangate: Dünyanın en büyük Software (bilgisayar yazılımı) ağı. Sadece yazılım üzerine ürünleri tanıtabileceğiniz harika bir site. Yazılım meraklıları bu siteye mutlaka üye olmalı.

Rauken: Satış ağı linkshare olan firma. Popülerler arasında yerini almakta.

Amazon Affiliate network: Ciddi harcamaların yapıldığı. Özellikle hardware incelemeleri için kullanabileceğiniz bir ağ. Türkiye’de pek meşhur olmasa da, günümüzde artık ürünler yurt dışından Türkiye’ye rahatlıkla gelebilmekte. Bu ağa da mutlaka katılın.

ClickBank: Detaylı. Henüz kullanmıyorum. Çok geniş kategorili bir ağ. Bu ağı araştırmaya başladım.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Teşekkürler hocam, inceliyorum.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam ingilizce varsa yabancı firmalara yönelin derim ben NET. Senelerdir Tr de uğraşırım emin olun satıcı da alıcı da emeğinizin karşılığını tam anlamıyla vermiyor. %1-2 maksimum %25 komisyon veriliyor ki bunun içinde ömürden ömür gidiyor ki yönlendirme olacak da satış olacak da siz 3-5 kuruş para kazanacaksınız. Bunun için yapılan yatırım zaman vs. de cabası. Kısacası tr de o iş yalan benden söylemesi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Hocam ingilizce varsa yabancı firmalara yönelin derim ben NET. Senelerdir Tr de uğraşırım emin olun satıcı da alıcı da emeğinizin karşılığını tam anlamıyla vermiyor. %1-2 maksimum %25 komisyon veriliyor ki bunun içinde ömürden ömür gidiyor ki yönlendirme olacak da satış olacak da siz 3-5 kuruş para kazanacaksınız. Bunun için yapılan yatırım zaman vs. de cabası. Kısacası tr de o iş yalan benden söylemesi.

Hocam İngilizcem iyi o sorun değil ama ziyaretçilere Türkçe reklam lazım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al