-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ekim N. Kaya'yi takip ediyorum. Bunun yerine Armağan Kizilcan diye biri var onu takip etmenizi tavsiye ederim. Bunun dışında İlkay zaman da var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Adamın videolarında lüsk villalar, arabalar var. Fakat adam, sırf eğitim seti satabilmek için takipçilerine yalvarıyor. Çelişkiye bakın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
7 farklı gelir yönteminin olduğunu söylüyor ama size sadece birini veriyor. Amazondan satış olayı. Eğitime kaydolmak için 250 dolar civarlarında ücret ödemen gerekiyor. Doların 4 TL olduğunu düşünürsek min. 1.000 TL gözden çıkartılması lazım. Peki değer mi? (Bu arada sadece dropshipping eğitimi vermiyor, kişisel eğitim gibi kendinizi geliştirmek için yine ücretli eğitimler mevcut. Yaptığı bir oluşum ile sistemi ücretsiz birkaç videoyla anlatıyor. Tabi sonra hoop ücretli eğitimde buluyosun kendini:)
İlgilenilirse aylık belirli bir kar marjı ile dropshipping yaparak ekstra gelir elde edebilirsin. Tabi işin püf noktalarını bilmek durumu kolaylaştıracak ve daha fazla gelir getirecektir.
Şimdi gelelim adamın kazancına, adam 250 dolardan en az 3.000 kişiye bu eğitimi sattı. Bu da 750 bin dolar demek. Adamın aylık kazancı zaten 150 bin dolar :) Kısacası zamanında ekmek yediği şeyi pazarlayarak ondan da para kazanıyor.
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
1. Satacağınız ürün için birkaç pazar seçimi yapın.
2. Şirket gerekiyor ise bu işi yapan firma bulun ve banka hesabını açtırın.
3. Ürün temin edeceğiniz kisilere ulaşın ve yapacağınız işi anlatın veya destek alın(bunun için ingilizce bilmeniz yeterli olabilir.)
4. Ürünleri Satacağınız pazara yerleştirin ve tedarikçiniz ile birlikte sonsuza dek yürüyün.
Bu işlemleri yapabilmeniz için Dropshipping temel kavramını Youtube,Forumlar ve Blog sayfalarında bilgilerine ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben aslında dropshipping değil de kendi ürünlerimizi Amazon'dan nasıl satabiliriz onu merak ediyorum. Yanlış mı duydum bilmiyorum ama Türkiye'den satan arkadaşlar sanırım Amazon'un deposuna gönderip oradan satış yapıyorlarmış. Acaba yanlışmı bu bilgi
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Bakın abi bu sistemin **************lık olduğunu anlatayım size;
Adam günlük o kadar para kazanıyorsa neden size bunu anlatma gereği duysun?
Adam günlük o kadar para kazanıyorsa neden kitap eğitim vs satsın uğraşsın?
Neden Amerika'da yapıyor? Ben şöyle düşünüyorum. Günlük kiralama işleri daha kolay. Örneğin Türkiye'de lüks günlük bir villa kiralasan illa bunu birileri bilir ve baltalar. Ama Amerika'da kim bilecek günlük kiralık olduğunu?
Ben böyle düşünüyorum ve İ N A N M I Y O R U M bu kişilere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin görüşüne saygım var lakin, ben bu işi eğitimsiz nasıl yaparım elimde domainler var ve ne yapmam gerek aylardır işin içinden çıkamıyorum bu işleri adabı ile yapan biri olsa deseki kardeş ben sana yardımcı olurum ama bana bunu ödemen gerek tamam diyeceğim oda yok elde avuçta bişi yok :D millet satıyorum kazanıyorum diyor lakin görünen birşey yok hep laf :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bende bu işe merak salmıştım. Gerçekten ticari kafası olanlar ve yatırım yapabilecek kişilerin girmesini düşündüğüm bir sektör. Bende Armağan'ın kanalından bu sistemi tanıdım.
Ancak işin inceliklerini püf noktalarını. Bu işin o kadar kolay olmadığını Yiğit Tuna beyden öğrendim. Adamda tam bir ticari zeka var ve bu eğitimleri ücretsiz olarak yayınlıyor.
Aslında bu sistem ile bizde ki gg,n11 gibi sistemler benzer. Fark sadece tedarikçiyi uzaktan bulmak o kadar. Kar yüksekliği de ayrı mesele tabi :)
Not: Bence eğitim almanıza gerek yok. Biraz kararlı olun cebinizde 5bin bile olsa ücretsiz eğitim ile bu işin altından kalkarsınız. Tabi ticaret bir risk unutmamak gerek.
plex
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Programmer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
aliexpress den ürünleri hazır bir eticaret sistemine çekip spofy miydi neydi hatırlamıyorum aylık veya yıllık ücreti var sistemin otomatik çekiyor zenginlerin tercih edeceği ürünleri koyuyor. Adwords ile amerikadaki zengin yerleşim yerlerini hedefliyip 10 dolarlık ürünü 1000 dolara koyuyor ayda 5 tane satsa temiz para bukadar . Paranızı bu tür adamlara kaptırmayın araştırma yaparak zaten çok kolay edinebileceğiniz bilgiler. Bu bilgiler para kazandırmaz benim yazdıklarımda kazandırmaz mesele harekete geçmek ve sadece kararlı olmak .
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Vektorel Grafik
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
shopify ve oberlo kullanıyor diye biliyorum. bende merak edip araştırmıştım.
aynı şekilde yiğit isimli bir arkadaş youtube'da ücretsiz eğitim veriyor, ekim ve armağan gibi çakallara para kaptırmayın.
zaten işin ilginci ekim bir ara amerikalılar ürünü alır 20-30 gün bekler aldıklarını unutur, geldiklerinde şaşırır gibi bir şeyler soylemişti. kimse ihtiyacı olduğu şeyi 30 gün beklemez. bende kaliteli ponzi diyen arkadaşa katılıyorum. bir de sürekli lüks otellerde vs. foto çekiliyor ama nedense genelde aynı ayakkabı :)