-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba öncelikle yeni yıl hepimize ve ailelerimize huzur mutluluk getirsin işallah.
B sınıfı ehliyete yazıldım aldım geçen sene şu anda sertifikası var fakat gidip nüfustan çıkartmadım C almak istiyordum şu anda C için yaş şartını doldurdum ama hala B ehliyetimi nüfustan çıkartmadım elimdeki sertifika ile C sınıfı ehliyete yazılabilirmiyim ? yoksa illa gidip önce B yi çıkartıp sonra mı C için kursa yazılabilirim ?
Bir de C sınıfı ehliyetin kapsaması için ruhsatta kamyon yazması yeterlimi teker sayısı önemli mi ?
yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sen git ilk önce B sınıfı ehliyetini al da C'ye sonra bakarsın. Ayrıca bu şekilde araç kullanman yasak (eğer sertifikayı geçen sene alıp da hala ehliyete dönüştürmediysen süresi bitmiştir). Eğer polis çevirirse 1002 TL cezayı yersin haberin olsun.
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
araç kullandığıma dair herhangi birşey söylemedim ki üstad onu da nerden çıkardın ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ayrıca benim sorum başkaydı bilmiyorum okudun mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende sana kullanıyorsun demedim ki ? Kullanman yasak dedim arkadaşın dediği gibi c sınıfı için src belgeni al sonra c al. Trafik polisi olarak seni baştan uyarıyorum kuralları bil ki ileri de kullanırsan aklında bulunsun diye söylüyorum. Sonra cezayı yediğinde niye ceza kesiyolar deme.. En geniş kapsamlı olarak Karayolları Trafik Kanunu(KTK) , Karayolları Trafik yönetmeliğini (KTY)oku. Ben seni baştan uyardım kullanıyorsun demedim KTK madde 42/11 e göre bilgi verdim anlaştık mı ?
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok hocam sen başka yerdesin hala cezadan bahsediyorsun neyse admin konu kapandı teşekkürler