lostyazilim

Backlink falan güzel de bu hitleri arttırmak adına çözümleriniz varmı?

23 Mesajlar 3.809 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

dumanyak dumanyak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 113 / 149
  • Ticaret 15, (%93)
Siten ile aynı kategorilerdeki sitelere reklam vermelisin. Bu pek mumkun olmayacagından. Adwords danışmanlarıyla görüşmelisin.

wmaraci
reklam

atuvur atuvur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
5 yıldır bu işlerle ilgilenen biri olarak şunu söylemek istiyorum,

Özgün içeriktir gidiyor.Özgün içerik falan hikaye.Kim hacklink alıyorsa o kral oluyor gerisi hikaye...

Özgün makaleler yazdığımız sitemiz var.Sitemizde ki makalelerin bazılarını yerel azeteler bile alıntı yapıyor bizi kaynak gösteriyor sitede ortalama durma süresi ziyaretçilerin 5dk. Sie 2 yıllık ama gel gelelim 2 yılda en fazla 600 hit gördük.Hit görsün diye backlink çalışması yaptırttık dışarıya neredeyse hiç link vermedik ama sonuç aynı.Sadece PR3 üz o kadar bir de makale sayfalarımızın bazıları PR1 PR2 PR3...

Bir de hacklink alanlara bakıyoruz PR5 ler de takılıyorlar.Hit deseniz adamlar 20k lar da.Adamın içeriğinin %70 i kopya.

Ha bir de paravan bloglar kuracaksın digg reddit vs siteleri ile destekleyeceksin bir yığın uğraş vereceksin ki hitlerin uçsun.

Kısa ve öz katakulli yapmadıkça özgün yırtınsan bile babayı alırsın =)

Kısacası özgünlüğün bugüne kadar pek bir yararını göremedik.

conestoga conestoga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest meslek şirket sahibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

wiwaxia adlı üyeden alıntı

5 yıldır bu işlerle ilgilenen biri olarak şunu söylemek istiyorum,

Özgün içeriktir gidiyor.Özgün içerik falan hikaye.Kim hacklink alıyorsa o kral oluyor gerisi hikaye...

Özgün makaleler yazdığımız sitemiz var.Sitemizde ki makalelerin bazılarını yerel azeteler bile alıntı yapıyor bizi kaynak gösteriyor sitede ortalama durma süresi ziyaretçilerin 5dk. Sie 2 yıllık ama gel gelelim 2 yılda en fazla 600 hit gördük.Hit görsün diye backlink çalışması yaptırttık dışarıya neredeyse hiç link vermedik ama sonuç aynı.Sadece PR3 üz o kadar bir de makale sayfalarımızın bazıları PR1 PR2 PR3...

Bir de hacklink alanlara bakıyoruz PR5 ler de takılıyorlar.Hit deseniz adamlar 20k lar da.Adamın içeriğinin %70 i kopya.

Kısacası özgünlüğün bugüne kadar pek bir yararını göremedik.

iyice kafam karıştı ya !!! :)

http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ

webseyir webseyir Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
hocam adwords'u denediniz mi reklam için.

Reklam vereceğeniz yer, forumlarda ilan veren bloglar veya forumlar olursa işe yaramaz.Çünkü sizin sektörünüz bireyselden daha çok şirketlere hitap ediyor.Yani bu tarz webmaster forumları aracılığıyla vereceğeniz reklamlar sizin faydalı olmaz.

Şunu da söyleyebilirim.Sizin üzerinde uğraştığınız iş,yani e-ticaret sitenizin kategorisi inşaat sektörüne ve spor komplekslerine yönelik.İnternette araştırma yaparak bu inşaat ve bu tür firmalara e-posta aracılığıyla reklamınızı yapabilirsiniz.Bu konuyla ilgili olarak e-mail marketing hizmeti veren şirket bulunuyor.Onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Düzenleme:Yukarıda yazdıklarım sadece reklam çalışmasıyla ilgilidir.Backlink çalışması,seo vb. işlemler için tabiki de wmaracı ve diğer webmaster forumlarından hizmet alabilirsiniz.
kulturelbellek conestoga

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

webseyir adlı üyeden alıntı

hocam adwords'u denediniz mi reklam için.

Reklam vereceğeniz yer, forumlarda ilan veren bloglar veya forumlar olursa işe yaramaz.Çünkü sizin sektörünüz bireyselden daha çok şirketlere hitap ediyor.Yani bu tarz webmaster forumları aracılığıyla vereceğeniz reklamlar sizin faydalı olmaz.

Şunu da söyleyebilirim.Sizin üzerinde uğraştığınız iş,yani e-ticaret sitenizin kategorisi inşaat sektörüne ve spor komplekslerine yönelik.İnternette araştırma yaparak bu inşaat ve bu tür firmalara e-posta aracılığıyla reklamınızı yapabilirsiniz.Bu konuyla ilgili olarak e-mail marketing hizmeti veren şirket bulunuyor.Onlarla iletişime geçebilirsiniz.

bu mantıklı bunla alakalı bir çalışmaya başlayacağım yakında çok haklısınız fakat şirketten ziyade bireysel kullanıcılar yani villa havuzları daha fazla

MrGuner MrGuner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 0 / 162
  • Ticaret 4, (%100)
Bana göre ne özgün içerik ne bişey. Tek yol reklam. link, tanıtım yazısı, banner reklam verdiniz mi bir de içeriğinizin hızlı indexlenmesi için çalışma yaptınız mı tamamdır. Oturun ve sayacı izleyin.

• Üyelik 11.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

MrGüner adlı üyeden alıntı

Bana göre ne özgün içerik ne bişey. Tek yol reklam. link, tanıtım yazısı, banner reklam verdiniz mi bir de içeriğinizin hızlı indexlenmesi için çalışma yaptınız mı tamamdır. Oturun ve sayacı izleyin.

Şimdi ben www.derinhavuz.com - HAVUZ MARKETİNİZ..
YADA www.derinhavuz.com - HAVUZ EKİPMANLARI ve KİMYASALLARI TEDARİK
Diye reklam versem emlak ve inşaat forumlarına ne dersiniz mantıklımı?

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar ticari siteler için bir seo uzmanı şart. Bunun haricindeki siteler için yapılacak en iyi çalışma özgün içeriktir. Bir arkadaşımız yazmış 2 yılda en fazla 600 hit gördüm. Ben bir yıl olmadan bile 6 binleri gördüm. Hedefim günlük 10 bin tekil hit. Ne bir seo çalışması ne başka bir şey. İnsanlar google aradığını bulabildiği siteye girer.

Hacklinkle bugün varsın yarın yoksun. Ayrıca bu bir ahlaksızlıktır. İnsanların haberi olmadan sitelerine kod eklemek hırsızlıktan başka nedir. Kendi sitenize birisi böyle bir şey yapsa ne düşünürsünüz.
conestoga

kişi bu mesajı beğendi.

atuvur atuvur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar ticari siteler için bir seo uzmanı şart. Bunun haricindeki siteler için yapılacak en iyi çalışma özgün içeriktir. Bir arkadaşımız yazmış 2 yılda en fazla 600 hit gördüm. Ben bir yıl olmadan bile 6 binleri gördüm. Hedefim günlük 10 bin tekil hit. Ne bir seo çalışması ne başka bir şey. İnsanlar google aradığını bulabildiği siteye girer.

Hacklinkle bugün varsın yarın yoksun. Ayrıca bu bir ahlaksızlıktır. İnsanların haberi olmadan sitelerine kod eklemek hırsızlıktan başka nedir. Kendi sitenize birisi böyle bir şey yapsa ne düşünürsünüz.

Ben hacklink karşıtlarından biriyim.Çözümün o olduğunu bildiğim halde hiçbir zaman yönelmedim ama illa yönelmemiz için elinden geleni yapıyorlar.

• Üyelik 11.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

wiwaxia adlı üyeden alıntı

Ben hacklink karşıtlarından biriyim.Çözümün o olduğunu bildiğim halde hiçbir zaman yönelmedim ama illa yönelmemiz için elinden geleni yapıyorlar.

kimse bir cvp vermedi www.derinhavuz.com ve devamında bir sloganla emlak ve inşaat forumlarına reklam vermek mantıklımı arkadaşlar ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al