-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
rep olayı yok burda sağol ama :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benden sana tavsiye. Blogger da site açmakla uğraşma. Hazır scriptleri araştır. Yurtdışında yapılan bizim ülkeden çok olmayan işler. Mesela bir seo sitesi scripti satın al öle devam et. (örnek olsun diye yazdım.) Makale yazma üzerine site açarsan para kazanamazsın internette. Yani kazanırsında, harcayacağın zamana göre çok daha iyi kazanç sağlayabileceğin işler bulabilirsin.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
takiplekazan adlı üyeden alıntı
Benden sana tavsiye. Blogger da site açmakla uğraşma. Hazır scriptleri araştır. Yurtdışında yapılan bizim ülkeden çok olmayan işler. Mesela bir seo sitesi scripti satın al öle devam et. (örnek olsun diye yazdım.) Makale yazma üzerine site açarsan para kazanamazsın internette. Yani kazanırsında, harcayacağın zamana göre çok daha iyi kazanç sağlayabileceğin işler bulabilirsin.
Sağol önerin için.Benim düzenli bir işim var zaten.Site işleri internette takılmalarım sadece hobi olarak diyebilirim.Ben bir blogger sitesinde 2 ayda 4 bin TL kadar kazanmışlığım var.Yani hobi olarak yapıyorum bunları :) Yoksa zaten sabah 10 akşam 9.30 çalıştığım bir şirket var.Siteyle alakalı değil tabikide yada internetle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SynapseMm adlı üyeden alıntı
Sağol önerin için.Benim düzenli bir işim var zaten.Site işleri internette takılmalarım sadece hobi olarak diyebilirim.Ben bir blogger sitesinde 2 ayda 4 bin TL kadar kazanmışlığım var.Yani hobi olarak yapıyorum bunları :) Yoksa zaten sabah 10 akşam 9.30 çalıştığım bir şirket var.Siteyle alakalı değil tabikide yada internetle.
Hocam benimde bir işim var tabiki. Ben sadece bir tavsiyede bulundum. O kadar siteyi görünce ufak bir dokunuş yapmak istedim sadece. :)
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
takiplekazan adlı üyeden alıntı
Hocam benimde bir işim var tabiki. Ben sadece bir tavsiyede bulundum. O kadar siteyi görünce ufak bir dokunuş yapmak istedim sadece. :)
Anladım hocam , fazla paralar yatırmak istemiyorum açıkcası.Sadece alan adı parası verdiğim oda 20 TL felan vermiştim . 4 bin TL olarak geri aldım o baya hoşuma gitmişti meselea 2 ayda birde :) sonra google dalgalanması felan güm oldu site .Sonrada pek durmadım üzerinde zaten.