netbozum
tr.link

Bağlantılı Web Sitesi yapmak

15 Mesajlar 2.139 Okunma
acebozum
tr.link

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

rep olayı yok burda sağol ama :D
takiplekazan

kişi bu mesajı beğendi.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
googleasistan
reklam

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)
Benden sana tavsiye. Blogger da site açmakla uğraşma. Hazır scriptleri araştır. Yurtdışında yapılan bizim ülkeden çok olmayan işler. Mesela bir seo sitesi scripti satın al öle devam et. (örnek olsun diye yazdım.) Makale yazma üzerine site açarsan para kazanamazsın internette. Yani kazanırsında, harcayacağın zamana göre çok daha iyi kazanç sağlayabileceğin işler bulabilirsin.

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

takiplekazan adlı üyeden alıntı

Benden sana tavsiye. Blogger da site açmakla uğraşma. Hazır scriptleri araştır. Yurtdışında yapılan bizim ülkeden çok olmayan işler. Mesela bir seo sitesi scripti satın al öle devam et. (örnek olsun diye yazdım.) Makale yazma üzerine site açarsan para kazanamazsın internette. Yani kazanırsında, harcayacağın zamana göre çok daha iyi kazanç sağlayabileceğin işler bulabilirsin.

Sağol önerin için.Benim düzenli bir işim var zaten.Site işleri internette takılmalarım sadece hobi olarak diyebilirim.Ben bir blogger sitesinde 2 ayda 4 bin TL kadar kazanmışlığım var.Yani hobi olarak yapıyorum bunları :) Yoksa zaten sabah 10 akşam 9.30 çalıştığım bir şirket var.Siteyle alakalı değil tabikide yada internetle.

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

Sağol önerin için.Benim düzenli bir işim var zaten.Site işleri internette takılmalarım sadece hobi olarak diyebilirim.Ben bir blogger sitesinde 2 ayda 4 bin TL kadar kazanmışlığım var.Yani hobi olarak yapıyorum bunları :) Yoksa zaten sabah 10 akşam 9.30 çalıştığım bir şirket var.Siteyle alakalı değil tabikide yada internetle.

Hocam benimde bir işim var tabiki. Ben sadece bir tavsiyede bulundum. O kadar siteyi görünce ufak bir dokunuş yapmak istedim sadece. :)

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

takiplekazan adlı üyeden alıntı

Hocam benimde bir işim var tabiki. Ben sadece bir tavsiyede bulundum. O kadar siteyi görünce ufak bir dokunuş yapmak istedim sadece. :)

Anladım hocam , fazla paralar yatırmak istemiyorum açıkcası.Sadece alan adı parası verdiğim oda 20 TL felan vermiştim . 4 bin TL olarak geri aldım o baya hoşuma gitmişti meselea 2 ayda birde :) sonra google dalgalanması felan güm oldu site .Sonrada pek durmadım üzerinde zaten.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al