tr.link

Bilgisayarım açılmıyor

33 Mesajlar 4.465 Okunma
acebozum
tr.link

SuatGulten SuatGulten WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Teknik Servis/Web Yazılım
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 240 / 233
  • Ticaret 29, (%97)
format tek çözüm şuanlık. Diğer türlü çok uzun sürer. Anlatmak bile uzun sürecek. Temizlik yaparken çok aşırıya kaçmışsın ve windowsu çökertmişsin. Tabi ki kurtarma şansın var ama çok uzun sürer. Ve notebooku görmeden birşey söyleyemem ne yazık ki. Zonguldak tarafına gönderme şansınız olursa pm atarsınız yardımcı oluruz.

İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
googleasistan
reklam

fatmaelter fatmaelter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

nebiozkan adlı üyeden alıntı

Makale satıyorum vs gibi şeyler demişsiniz de bir tane ticari geçmişiniz yok. 2 hafta daha yapmayın ticaret. Siz servise gönderin.

Wm aracinda gecmisim yoksa google de bakin . Fatma elter adina neler cikacak karsiniza. Makale yazim isi yeri sadece wmaraci degil dimi?

İnsanlari nedensiz önyargılarla suçlamayın. Bazilari ek gelir icin hobi olarak yazarlik yapiyor olabilir ama ben çocuklarımın ihtiyaçlarını karsilayabilmek için ve is yaptigim kisilerle anlaşmamın bozulmamasi icin acil gerekli olabilir dimi. Makale isi verenler sitelerine uzun sure yazi gondermeyenlerle anlasmalari bozuyor unutmayin.
MeMo

kişi bu mesajı beğendi.

MeMo MeMo SEO Candır, MeMo Uzman :) Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 2187
  • Beğeniler 1198 / 578
  • Ticaret 50, (%100)

fatmaelter adlı üyeden alıntı

Bana nasil format atacagimi anlatabilirsen format atarim. Asus notebook da windows 7 kullanıyorum. Ve bilgisayarimi tikladigimda acilmasi nerdeyse 10 dk sürüyor

Format diski bulabilirseniz kendiniz halledebilirsiniz çok zor bişey değil, ve ya ram falan yetiyorsa win 8 win 10 a yükseltin biraz hafifleme olabilir o zaman.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al