Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Arkadaşlar kısaca anlatmak istiyorum mesela bir hastaneye veya sağlık ocağına gittiniz, size e-reçete verdi bunun için bir uygulama yapacağız uygulama üzerinden e-reçete`nizi ve t.c kimliğinizi gireceksiniz doktorun yazdığı ilaçları görebileceksiniz. Ayrıca bunları sipariş edebileceksiniz. Yani "getir" uygulaması gibi sadece ilaçlar üzerinden çalışacağız her eczacı gibi reçetesiz satmayacağız. Biraz daha büyütürsek geceleri de teslimat yaparız, nöbetçi eczacıya gerek kalmaz
Samurai
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Php Yazılımcısı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Bu proje hayata geçmesi zor. Zamanında bende düşündüm ve bir kaç araştırma yaptım.. Bazı kişilerle de görüştüm.. Sağlık Bakanlığı bu işi internet üzerinden ilaç satışı olarak görüyor ve buna kesinlikle izin vermiyor..
Birde hastanın sağlık bilgilerine erişiyorsun sen ve bunu anca sağlık bakanlığının sistemi ile erişebilirsin. Öteki türlüsüne izin verilmiyor..
Arkan sağlamsa ve paranda varsa Sağlık Bakanlığıyla anlaşma yapıp o şekilde projeni hayata geçirmelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam öncelikle prosedür kısmı eczacılık işinde biraz zor. Nöbetçi eczacıya gerek kalmayacak demişsiniz ama eczacılar nöbetten sağlam para kazanıyorlar. O kadar eczane sizin pazarı kapmanıza izin verir mi düşünmek lazım.
Diğer bir mesele ise eczaneden en çok ilaç alan yaşlılardır. Evlere ilaç servisini de yine yaşlılar ister genellikle. Eczanenin telefonunu zor aramayı becerebilen birisi nasıl uygulamadan bilgi girecek ve evine ilaç isteyecek bunu düşünmek lazım. Yaşlıların dışındaki hastalar ise genellikle hastane çıkışı eczaneden alırlar. Bir de bazı ilaçların kullanımını hastalara detaylı anlatmak gerekiyor. Yanlış kullanım sonrası ortaya çıkabilecek sıkıntıların yükümlülüğünü üzerinize kalır. Asıl önemli olan mesele ise Sgk yapacağınız uygulamanın sistemine erişmesine izin verecek mi?
Yeni projeler peşinde