-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, cemadrian.org adın da bir alan adım var bir çok kişi biliyor sanırım. Facebook uzantısı dolu ve 1.313 kişilik bir sayfa aldım 15 liraya, açık olmam gerekirse fikirleriniz önemli ve ben çok memnun oldum. Hem uzantısı facebook.com/cemadrian.org hem de organik Cem Adrian üyeleri, peki sizce nasıl?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Üye sayısının fiyatlarından haberim yok ama 15 liraya sitenizle aynı uzantı olması daha bir profesyonel olmuş. +1300 de üyeniz hediye edilmiş gibi düşünün. Kısacası bence cuk oturmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sayfayı grafik olarak fln geliştir.Bu şekilde resmi bir sayfa gibi durmuyor tamam resmi değil ama resmi sayfa gibi düzenle başka sanatcıların sayfalarına bak onlar gibi güncelle
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
brknt adlı üyeden alıntı
Üye sayısının fiyatlarından haberim yok ama 15 liraya sitenizle aynı uzantı olması daha bir profesyonel olmuş. +1300 de üyeniz hediye edilmiş gibi düşünün. Kısacası bence cuk oturmuş.
Değerli yorumundan dolayı çok teşekkür ederim kardeşim, aynı şekilde düşünmemiz beni daha da mutlu etti. Sağ ol, tekrar teşekkürler.
sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı
sayfayı grafik olarak fln geliştir.Bu şekilde resmi bir sayfa gibi durmuyor tamam resmi değil ama resmi sayfa gibi düzenle başka sanatcıların sayfalarına bak onlar gibi güncelle
Değerli yorumundan dolayı sana da çok teşekkür ediyorum kardeşim, bugün bismillah aldım ama daha düzenlemelere geçemedim. Benim de tarzım sadelik ve şıklıktan yanadır, yinede tavsiyelerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org