lostyazilim
tr.link

Bir yazının görüntülenmesini satır cinsinden sınırlandırabilir miyiz?

3 Mesajlar 580 Okunma
acebozum
tr.link

fmertaslan fmertaslan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 77 / 42
  • Ticaret 11, (%100)
Arkadaşlar wordpress ile kurulu bir sitem var. Ben bu sitede ana sayfada görünen kısa açıklamaları css ile 4 satır olacak sekilde göstermek istiyorum. Aynı zamanda bu tablonun genişliğine de duyarlı olmalı. Bunu nasıl yapabilirim?

elektronikssl
webimgo

saheser21 saheser21 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknisyeni
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşım sorun mantık dışı neden mi ? tablonun height width oynamasın diyorsun 4 satır ekli olsun diyorsundurum buysa 4 tablolardaki 4 er satırlık metinlerinde kelime sayılarının aynı olması lazım ki her kutuda eşit bilgi dağıtımlaısınki özellikleri istediğin gibi olsun

https://www.diyarbakirtasima.com

fmertaslan fmertaslan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 77 / 42
  • Ticaret 11, (%100)

saheser21 adlı üyeden alıntı

arkadaşım sorun mantık dışı neden mi ? tablonun height width oynamasın diyorsun 4 satır ekli olsun diyorsundurum buysa 4 tablolardaki 4 er satırlık metinlerinde kelime sayılarının aynı olması lazım ki her kutuda eşit bilgi dağıtımlaısınki özellikleri istediğin gibi olsun

Tablonun genişlik ve yükseklik değerleri oynamasın diye birşey yazdığımı ben göremiyorum bunu nereden çıkardınız acaba? Bir tablo icindeki yazıyı o tablonun genişliği ölçüsünde 4 satır olacak şekilde görünmesini ve fazlasının görünmemesini istiyorum ben. Mantık dışı olan nedir acaba? Cevabınız yoksa birşey yazmayabilirsiniz...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al