Merhabalar arkadaşlar başlık biraz ilginç oldu ama içeriği zaten şimdi belirteceğim. 2006 yıllarında ben de olan bir domain vardı bende ki süresi bittikten sonra uzun süredir başkası kullanıyordu. Dün boşta olduğunu görünce hemen alayım dedim. Neyse buraya kadar sıkıntı yok. Sonra siteyi kurdum özel dnsler kullandığım için farketmedim sitenin engellendiğini. Ama işin ilginç yanı BTK ve ESB "bizim bir engelimiz veya mahkeme kararımız yok, sitenize rahatça erişebilmeniz gerekmektedir" diyor. Turkcell ve Vodafone mobil verilerinden siteye girebiliyorum. Ama Türk *******un internet ve mobil altyapısıyla siteye girmeye çalıştığımda "Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi Mahkeme/Savcılık kararı ile erişime engellenmiştir" uyarısını alıyorum. Bugün ESB hukuk bölümünden bayan bir avukatla görüştüm kendisi çok yardımcı oldu ve benim için *******a dilekçe gönderdiler, BTK da dilekçe iletti. Türk *******la yaklaşık iki saat görüştüm aldığım cevap "şu ana kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadık" oldu. Sanırım domain *******un karalistesinde ama onlar bunu nasıl kaldıracaklarını bilmiyorlar.
Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı arkadaşlar?