-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Mühür olayını bilmiyorum duymamıştım hiç , izin almadan bir çok kez çalıştığım iş yeri için çalışma yapmıştık. Yaklaşık 6 ay kadar da yapıştırma afişlerle farklı bi iş üzerinde deneme yaptık ( Duvarlar + Elektrik Direkleri + Çöp Konteynrları + ******* Kutuları şu meşhur boyacı - türk el - ucuz boyacı gibi istanbul anadolu yakasında nerde görürseniz mucidi bizdik arkadaşlarım hala devam ediyor :) ) Pendik belediyesiyle ufak bi sorun yaşamıştık bizde belediyenin granitlerine kadar yapıştırdık ceza falan bişey de gelmedi . Arayıp kaldırmazsak yasal işlem başlatılacağını söylediler o kadar . Belediye falan çok masraf olabilir miktar olarak bilmiyorum fakat izin alınması gerektiğini biliyorum bir harç da yatırılıyor. Dağıtacağın bölgeye bakan zabıta amirliğine gider durumu anlatırsan çok da prosedür işletilen birşey değil bakıp tamam şunu bunu yapma dağıt derler büyük ihtimalle. Haybeden kıl birine denk gelir hiç birimizin başına gelmedi ama boşu boşuna ceza alabilirsin. 3 kuruş için değmez . Belediye de zabıta da yüklü miktarlar falan değilse yok dağıtma illa bu parayı yatır falan da demez sanırsam.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hatta İstanbul'daysan Mecidiyeköy metrobüs alt geçidi var in oraya Allah verdi de hepsini dağıt sıkıntı olmaz. Ben günde yüzlerce dağıtım yapanları görüyorum. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yahu bu devlette ileride sanırım hava almak bile paralı olacak. Ne bilim aylık hava alma harcı bile yatıracağımız günler gelecek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dağıtmayı geçtim sticker şeklinde durak ve direklere yapıştırmışlığım bile var hiç bir şey olmuyor merak etme cins bi zabıta çıkar cinslik yapar o ayrı.