-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
nettebugun adlı üyeden alıntı
Ya tesadüf eseri görülür ve hesabın kime ait olduğu belirlenirse?.. Ben de Bumerang kullanıcısıyım. 3.5-4 yıldır kullanıyorum ve bugüne dek en memnun kaldığım uygulama açıkçası. Belirttiğim gibi reklamları, YazarKafe ile trafiği, hediyesi, etkinliği ve saire. Açıkçası şahsen yazmazdım. Sonuçta bir şeyler biriktirilmiş, kazanılmış; niçin boşa gitsin ki...
kaldırdım bende :) teşekkürler uyarınız için
NOT : Bu arada bana mail adreslerini gönderenlere davet maili göndermeye devam ediyorum
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ek Olarak:
isterseniz hesabınızı silin , e-mail adresinizi gönderin bana sizi davet edeyim belki bir etkisi olur
hocam çok teşekkür ederim keşke sizin gösterdiğiniz ilginin binde birini görseydim kendilerinden 21 inde sinirim yatıştığında iletişim formu ile yazı göndermişim iletildi otomatik mesajı dışında hiç bir geri dönüş yok.
davet etmeniz için çok teşekkür ve minnet duysam da Sizin de benim yüzünden bir zarara uğramanızdan endişe ediyorum.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tam da bugün bumerang açacaktım. Mail atıyorum hocam 1-2 dk'ya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cinmistik78 adlı üyeden alıntı
siz bumerangı uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım :) Bizlerde o günleri görürüz inşallah :)
Ek Olarak:
hayır silinmez. Yani ben uzun süredir altın tipindeydim , hafta iki kez falan başvuruyordum platinlik için. Platin oldum , eski reklam ücretleri silinmedi
Ek Olarak:
isterseniz hesabınızı silin , e-mail adresinizi gönderin bana sizi davet edeyim belki bir etkisi olur
Ek Olarak:
davet maili gönderildi , umarım hayırlısı olur :)
hocam çok teşekkür ederim keşke sizin gösterdiğiniz ilginin binde birini görseydim kendilerinden 21 inde sinirim yatıştığında iletişim formu ile yazı göndermişim iletildi otomatik mesajı dışında hiç bir geri dönüş yok.
davet etmeniz için çok teşekkür ve minnet duysam da Sizin de benim yüzünden bir zarara uğramanızdan endişe ediyorum.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bu bumerangın faydası nedir tam olarak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yukarıda arkadaşımız bumerang ı çok güzel anlatmış teşekkürler :)
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Teşekkürler sayenizde platin oldum yoksa her gün başvurusu yapıyorduk kör döğüşü gibi ben başvuruyom onlar altın yapıyordu :))
Şimdi platin üyelikte yazıları sitemizden alıntı yaparak ekleyebilir miyiz yada yazar kafeye yazılacak yazı özgün olup sadece linkmi verilecek bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.