Merhabalar,

Arkadaşlar an itibari ile Buzzy scriptini aldım. Kurulumuda çok güzel bir şekilde yapıldı firma tarafından. Fakat 2 3 sorun ile karşılaştım. Mail ile destek alıyorum sürekli ama cevaplar 1-3 gün arasında geliyor. Bu sorunları çözmeden başlamakda istemediğim için siteye zaman kaybediyorum. Belki bilen vardır diye bir sorayım dedim.

Bahsi geçen site ; http://www.byreclast.net/ - Daha betada fazla birşey yok ^^

1. Easycomment yerine disqus kurdum daha iyi oldu gibime geldi. Easycomment daha kontrol edilebilir ama sürekli bağlantı hatası verip duruyordu en ufak bi ayar değiştiğimde config düzeltin diyordu. Disqus daha iyi olabilir gibime geldi. Siz ne dersiniz? Easycomment ile Disqus un farkı nedir? + ve - leri nelerdir. 2 yorum sistemide Buzzy bağlantısız sonuçta.

2. Social login olayını bir türlü düzeltemedim. Tüm ayarları birebir ayarladım ve doğrular. Fakat facebook,twitter,g+ da hepsinde ayrı hata alıyorum.

3. Email ayarlarını yaptım gmail smtpsi ayarladım fakat mail gönderirken gmaile şöyle bir mail geliyor "başka biri tarafından girilmeye çalışıldı ve engellendi" tarzında birşey. Muhtemelen ayarlar doğru fakat Gmail engelliyor. Dün şöyle araştırdım baktım smtp ayarlarınıda açmışım. Hala neden böyle birşey yaparki acaba bilen varmı? Kendi sitemin mailini kullanamazmıyım yada?

4. Üyelik kısmında capatcha yokmuş onu farkettim. Haliyle Botlar gelmeye başladı. Bunu engellemenin yolu yokmudur. Buzzy de böyle bot engelleyen bir sistem yokmu acaba? Üyelikde capatcha sonraki güncelleme ile geleceği söylendi. Umarım ozamana kadar çok bot dolmaz ^^

5. He birde son olarak üyelik banlama vs var fakat üyelik silme yok sistemde. DB den direk user kısmından üye silsem db de sorun oluştururmu? Mybb de bu tarz birşey yüzünden bi dünya hata vermişti.

Yardımlarınız için teşekkürler.