-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar hesabimda 37 dolar var yazilim alacaklar varsa yardimci olabilirim. Islem ucreti 2 dolar vermemis olursunuz. Kullanmazsam kartima iade edilecek 1 2 gune.
O yuzden alacak arkadas varsa islem ucreti vermeden kullanabilir. Bana artisi olmaz ama kendisine olur cunku mail attim 3 4 kere karta iade icin yarin a kadar iade gerceklesir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
themeforest.net ve codecanyon ayni site olmasi lazim.Benim gecen yil 10 usd vardi kullanamadim hesabimdan silinmis.Karta iade yok diye biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Iade ediliyor suan gelen maili sana atayim
Sabrınız için teşekkürler. İyi haberler! İsteğiniz bu bir kez istisna için onaylandı. 6898 ile biten kartınıza geri ödeme işlemini gerçekleştirdik. Bazı ödeme hizmeti sağlayıcılarının geri ödemeyi işleme koymaları birkaç gün sürebileceğinden, lütfen parayı hemen alamayabilirsiniz. Geri ödemeyi 3 ila 5 gün içinde almadıysanız, lütfen tekrar iletişime geçin, araştıracağım. Bir sonraki projenizde iyi şanslar ve size yardımcı olabileceğimiz başka bir şey varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İyi günler