-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar merhaba, net ve org uzantısı elimde olan bir domainin com uzantısı december 16 aralıkta biticek, eğer şahıs uzatmaz ise bu domaini almak istiyorum, Backorder ne zaman yapılır? Nasıl yaparım ? domain whois bilgilerin de mikromedya.com site üzerinde görünüyor name serverları, bu konu da bilgilendirir misiniz beni ? ve unutmadan domain adını veremem malum önemli bir domain benım ıcın sadece ön kayıt nasıl yaparım düşmeden nasıl alırım bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Pending delete'ten sonra domaini backorder yapabilirsiniz. Bitiş tarihinden sonra 70-75 gün tekabül eder. Snapnames, pool, namejet tercih edebilirsin backorder için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Snapnames üzerinden yapmak istedim domaini backorder lakin kredi kartı istiyor ? 69 dolar'a yapıyorlar . Bu Cok fazla değil mi ? ve hem kaybettiğim taktir de aldıkları ücreti geri veriyorlar mı ?
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Snapnames'de önce yakalama işlemi sonra ödeme işlemi ile gerçekleşiyor backorder.
Kredi kartı tanımlamak zorundasın çünkü işlem yaptırıp ödeme yapmayanlar oluyor. Bunların önüne geçmek amaçlı.
Fiyat tercihi size kalmış. Değebileceğini düşünüyorsanız yaptırırsınız. Godaddy'de de %35 kupon kodu ile ucuza alabilirsiniz. Godaddy diğer firmalara göre başarısız. Ancak el ile almalardan hızlı alır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
GokhanGok adlı üyeden alıntı
el ile alanlar bu sitelerden daha hızlı sonuç veriyor diye okumuştum ama godaddy ne kadar başarır bunu bilemiyorum ve o kupon kodunu bulma şansım var mı ?
Öyle birşey yok. Whois bilgisini göremeden kayıt ediliyor domain. Sen el ile whois sorgula, kredi kartını gir, güvenlik kodunu gir, şartları onayla falan derken backorder yapan adam NS bilgilerini değiştiriyor olacaktır emin ol :cool:
Kupon : WOWJS35OFF