Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başlığa sığmayacağını düşündüğüm için tam yazmadım
Yeni açmış olduğum sitem için bazı firmalara bilgilendirme amaçlı sitemin tanıtımını yapan bir email göndermek istiyorum firmaların mailleri bazı websitelerden alıp toplu mail olarak göndereceğim.
Bunu yapmak kanunlara aykırımı
Firmalar böyle şeyler şikayet ederlermi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İnşaat-Altyapı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildiğim kadarı ile herhangi bir aykırılığı yok.Aykırı bir durum olsa firma mail adresini herkezin ulaşabileceği bır sekılde web sıtesınde neden yayınlasın. bu arada ayı taktiği bende uyguluyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Tek seferde bir problem olacağını düşünmüyorum açıkcası bir dünya site bunu zaten yapıyor ama spam gibi gönderilmesi yaratabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Esnaf ve tacirlerle ilgili olarak “önceden onay almaksızın ticari ileti gönderilebilir.” deniyor. Bu konuyu açıklar mısınız?
Esnaf ve tacirler için ilk iletiyi reddetme hakkı olan opt-out sistemi kabul edilmiş. Alıcı başka ileti almak istemezse sistemden çıkar. Burada alıcının statüsüne göre bir ayrım benimsenmiş durumdadır. Kimler esnaf ve tacir değildir sorusuna gelince bir ev hanımına, bir devlet memuruna mesaj göndermek için izin alınması gerekecektir. Mesaj gönderdiğiniz kişinin ticari e-posta hesabı (ali@xyz.com.tr) şahsı posta hesabı (ali@hotmail.com) adresleri arasında bir ayrım yoktur, ayrım Ali’nin ticari statüsündedir.
Ticari İletişim Ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik diye aratırsanız birşeyler bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik editörlüğü
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
E-postanın en altına Bu ve benzeri mailleri almak istemiyorsanız lütfen mailing üyeliğinden çıkış yapınız. gibi bir ibare koyup bağlantı verdiğin sürece bence bir sorun olmaz diye düşünüyorum.