Merhabalar,
Enpara.com'dan encard almak isteyenler için bilgi vermek istedim. Faydalı olması dileğiyle..
Başvuru
Encard başvurusunu sadece çevrimçi olarak başvuru yapabilirsiniz ve başvuru yapabilmek için en az 18 yaşında olmalısınız. Başvuru esnasında sizden kimlik ve adres bilgilerini isteyecektir. Doğru bir şekilde tüm bilgileri girdikten sonra başvurunuz gerçekleşecektir.
Başvuru Sonrası
Başvuruyu yaptıktan sonra büyük ihtimal 3 gün içinde sizin belirlediğiniz adrese geliyorlar (gelmeden 1 gün önce arayıp müsait olup olmadığınızı soruyorlar). Tatil günü olması farketmiyor. Ben bayram tatilinden 1. gün önce başvurmuştum ve bayramın 1. yada 2. günü gelmişlerdi.
Müşteri danışmanı gayet sıcak biriydi. Yani hiç öyle samimiyetsiz bir ortam oluşturmadı. Kartı bana teslim edip benden nüfus cüzdanımı istedi. Akabinde internet sitesi üzerinden giriş yapmam için gerekli işlemleri yaptı ve hesabım bir kaç dakika içinde aktifleşti.
Encard Web Paneli
Burası özet sayfasıdır. Kalan bakiyenizi , yaptığınız son işlemleri ve sıraya koyduğunuz işlemleri takip edebilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------
Burası Transfer/Ödeme menüsünün seçenekleri
Burası Ürünler menüsünün seçenekleri
Burası ise Hesaplar bölümünün arayüzü. Bu bölümden yeni bir birikim veya vadeli/vadesiz mevduat hesabı oluşturabilirsiniz. Mevcut kartlarınızın bilgilerini görebilir ve yaınızda kart olmadığı zaman, internet şubesine girerek kartınıza ait bilgileri (cvv , kart no v.s.) bulabilirsiniz.
Dahası:
http://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/merak-ettikleriniz.aspx