lostyazilim
tr.link

E-Ticaret Sistemi Yapan Firmalar

6 Mesajlar 1.086 Okunma
lstbozum
tr.link

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba wmaracı üyeleri.
Bir proje üzerinde çalışmalar yapmaktayım. Ve bunun için bana E-Ticaret sistemini yapacak firmalar arıyorum. Basit bir ticaret sistemi istemiyorum. Benim isteklerim üzerine yaptırılacak. Ve kendi şahsıma özel istiyorum yani dağıtılmasını kesinlikle istemiyorum. İlgilenen firmalar veya firma yetkilileri bana ulaşmasını istiyorum. Ayrıca konuya yanıt da vererek diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.

wmaraci
reklam

org org Yaw He He Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek web coder
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 7 / 36
  • Ticaret 8, (%88)
detaylı pm alabilirmiyim

dolutribunler dolutribunler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Tekstil Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 3, (%100)
Mevcut ücretli altyapıları kullanmadan(Magento vs.),size özgün bir kodlama yapacak firmalar 30K $ gibi fiyatlar istiyorlar. Şu anda çalıştığım firmanın E-Ticaret projesine başlıyor olduğumdan çok firma ile görüştüm. Çok ciddi bir bütçeniz yoksa öylesine özgün bir sistemi alabilmek zor.

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

dolutribunler adlı üyeden alıntı

Mevcut ücretli altyapıları kullanmadan(Magento vs.),size özgün bir kodlama yapacak firmalar 30K $ gibi fiyatlar istiyorlar. Şu anda çalıştığım firmanın E-Ticaret projesine başlıyor olduğumdan çok firma ile görüştüm. Çok ciddi bir bütçeniz yoksa öylesine özgün bir sistemi alabilmek zor.

Teşekkür ederim. Peki ücretsiz alt yapılar kullanılsa fiyat ne olabilir. Kullanan bir kaç örnek site var mı? (Hepsi Burada gibi...)

wmaraci
wmaraci

dolutribunler dolutribunler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Tekstil Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 3, (%100)

emrekirbiz adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim. Peki ücretsiz alt yapılar kullanılsa fiyat ne olabilir. Kullanan bir kaç örnek site var mı? (Hepsi Burada gibi...)

Aradığınız tarzda firmaların bu altyapıları kullanacağını zannetmiyorum,çoğu ya bahsettiğim gibi profesyonel olarak aylık fee ödemek zorunda olduğun paralı altyapıları kullanıyor, ya da kendi özgün e-ticaret sistemlerini kodluyorlar. Türkiye'deki en büyük E-Ticaret siteleri operasyonları in-house yürütür. Çok ciddi bir IT ekipleri vardır. (Nitelik ve nicelik anlamında). Ben de 3 sene kadar o firmalardan birinde çalıştığım için biliyorum. Şu an çalıştığım firma için hizmet almaya başladığımız bir ajans var fakat burada sizin bütçeniz devreye giriyor. Eğer ücretsiz altyapı kullanalım derseniz onu siz bile yapabilirsiniz. Wordpress,Prestashop vs. gibi..

shnslmz shnslmz Daha iyisi için! Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Talebinize yönelik olarak açık kaynak bir e-ticaret sistemi seçilir ve projenize göre geliştirilebilir. Bu şekilde hem zamandan hem de maddiyattan tasarruf sağlamış olursunuz. Üstelik herhangi bir durumda istediğiniz zaman rahatlıkla geliştirici de bulabilirsiniz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al