lostyazilim
tr.link

Fikir istiyorum

12 Mesajlar 1.467 Okunma
acebozum
tr.link

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

Weyso adlı üyeden alıntı

Teşekkürler kardeşim tabiki herkez kendi düşüncesini belirtiyor sende böyle düşünmüşsün ve benimle paylaştın eywallah.

Haber sitesi istiyorsan
urfahaber urfagundem urfadanhaber urfanınsesi gibi domainle başlaman iyi olur

bu tarz domainler akılda kalıcı olmamakla beraber yatırımsız marka değeri olmayacak domainlerdir ki kimse trturfa yazmaz googleye
kendi seonuda domaini anahtar kelime seçerek yoğunlaştırırsan en azından o anahtar kelimedeilk sayfaya çıkarsın buda bir nebze hit getirir

akılda kalıcılığı iyi bir domain bulursan hevesin merağın varsa haber işine yapabilirsin

elektronikssl
reklam

Weyso Weyso Seslendirme Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 1140
  • Beğeniler 259 / 260
  • Ticaret 5, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Haber sitesi istiyorsan
urfahaber urfagundem urfadanhaber urfanınsesi gibi domainle başlaman iyi olur

bu tarz domainler akılda kalıcı olmamakla beraber yatırımsız marka değeri olmayacak domainlerdir ki kimse trturfa yazmaz googleye
kendi seonuda domaini anahtar kelime seçerek yoğunlaştırırsan en azından o anahtar kelimedeilk sayfaya çıkarsın buda bir nebze hit getirir

akılda kalıcılığı iyi bir domain bulursan hevesin merağın varsa haber işine yapabilirsin

bu düşüncelerini paylaştığın için öncelikle teşekkürler.
Fakat urfahaber ile ilgili bir domain bile bulamadım şurada böyle birşey var
kimse trturfa yazmaz unutmaki kimse ilk başlarda kimse wmaraciyi bilmezdi herkez wmaracı yazarak bulmadı bu siteyi tabi eski olması oturmasına neden oldu hani trturfa ismini şöyle düşünerek aldım alan adında urfa geçmesi azda olsa googleda belirli sıralara taşıyacak trt geçmesi trt kanallarında urfa haberleri oluyor ve bizim doğu halkı haberin ismini unutunca trtdeki urfa haberleri yazarak haber arayabilirler. ve böyle bir alan adı oluşturdum ama yanlış doğrumu ve daha iyi bir fikir olur diye burdan fikir almak istedim ve bazı arkadaşlar katıldı

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al