lostyazilim
tr.link

Günde kaç makale?

22 Mesajlar 2.609 Okunma
lstbozum
tr.link

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)
taha3301 Hocam susamışken ağzına kadar dolu veya yarısı dolu ayırt etmeden dalarım ^^ Her türlüsünü denemiş biri olarak şöyle söyleyeyim. Merak uyandıran bir konu veya magazinsel bir konu ise 600+ kelimeyi insanlar okuyor ama güncel olaylar üzerine ise 300 kelime yeter de artar fazlasının yüzüne bakan pek olmuyor. Şu clickbait haberler saolsun artık ilk paragrafınız kilit nokta. İlk paragrafta özet bilgiyi verip "Aha şu da varmış acaba neymiş bi bak hele, bunu da öğrenmezsen olmaz." diyebilmeniz lazım. Yoksa siteden çabuk kaçıyor insanlar. Günde 3+ makale giremeyecekseniz sabit saatlerde girmeye bakın derim. Yani uzun kaliteli bir içerik hazırlayıp, içinden seçeceğiniz 5 keyword üzerinden de 200-300 kelimelik içeriklerle site içi linklemeyle sağdan sağdan çaktırmadan yardırın.
Ercany taha3301

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)

taha3301 adlı üyeden alıntı

Elbetteki doğrudur Sayın Ercany, ancak neye göre makalenizin şuan 3. sırada olduğunu bilmiyoruz. Örneğin önümüzde 3 adet bardak olsun. 1. bardak tamamen dolu, 2.si daha az. ve 3.sü daha da az. Çok susayan biri olarak hangi bardağı önce alırsınız? Ben olsam 1. bardağı alırdım ancak 3. bardağın markası "Paşabahçe" diye birçok insan onu tercih edebiliyor ve öncelik tanıyor. Düşündüğüm mantık bu şekilde. Haksız olabilirim elbette sadece fikrimi açıklamak istedim. Burada bir çok bu konulara hakim insanlar vardır elbette. Hatam varsa özür dilerim.

Saygılarımla

Bu konuda herhalde her zaman google ne isterse o oluyor içeriği okutmak isterse mutlaka okutuyor. Bizde sadece ayak uydurmaya çalışıyoruz :D
taha3301

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al