-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fotoğraf sitem var ama nasıl bir yol izleyeceğim konusunda bir fikrim yok. Günlük kaç adet resim paylaşmalıyım? Resimlere yazı eklemezsem adsense alma konusunda hitim çok olursa sorun yaşar mıyım? Sorularıma cevap verebilirseniz mutlu olurum.
yatirimkulis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bildiğim kadarıyla sadece fotoğraf olduğunda adsense "değersiz içerik" olarak görüyor. O yüzden içeriklere 150-200 kelime açıklama yazılması iyi olacaktır.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blog kurun , 10-15 yazı paylaşın ,yazılar özgün olsun , yazıdaki ve diğer fotolar üzerinde oynama yaparak paylaşın , Google'dan indirip direkt paylaşmayın, onay verir
Sadece fotoğrafa vermez
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyun Tasarımı
-
-
Ad Soyad
G** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
günde çok fazla fotograf paylaşımı yapmayın. Fotograflarınızı makale ile desteklerseniz daha yararlı sonuçlar elde edeceksinizdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nuri07 adlı üyeden alıntı
Anasayfamda sadece fotoğraflarım olsa ayrıyeten bir de blog açsam
LinkPicture hocamın dediği gibi o blog kısmı üzerinden adsense almam mümkün olur mu fotoğraflara yazı eklemeden
Hocam benim kullanıcı adım ile aynı bir fotoğraf linki elde etme sitem var (forumlara foto yüklerken sitemi kullanırsanız sevinirim). İlk başta onay alamadım , blog kurup 10-15 makale paylaşınca onay alabildim.
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com