Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haber sitesi açmayı düşünüyorum ileride. Tek bir alanla ilgili genel olmayacak. Aşırı maliyetli bir şey olarak konuşuluyor hep. Bunun için ennn düşük maliyet ortalama ne kadar olur? Ajanslara baktım aylık 500-800 TL fiyat istiyorlar. O kadar param olsa zaten bununla niye uğraşayım. Tek bir alanla ilgili haberleri ücretsiz çekebileceğim sıkıntı olmayacak yerler var mı? İsim istemiyorum sadcee bu mümkün mü? Yada en düşük maliyetle ortalama ne kadara patlar bir haber sitesi?
Diğer konularda 100.000-200.000 gibi bütçelerle en iyi şey haber sitesi kurmak deniliyordu. Bu kadar aşırı bir bütçe mi geriyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hosting domain tema. Haberleri kendi ekibiniz bulup yazacaksa( yillik ödemeler , ekip ödemeleri yillik ) : minimum 20 bin
Hosting tema domain , haber alma yerel olarak , editor ücreti : minimum 20 bin seviyelerindedir diye düşünüyorum , fakat gideriniz var diye geliriniz olmayacak değil, 20 bin harcayip bu işe giriyorsaniz en az 50 bin'de alirsiniz. Tamamen objektif ve kendi fikirlerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haber sitesi için yüksek bütçe terimi sadece şehir efsanesi.
Paranız yoksa sadece domain ve hostingle de haber sitesi kurulabilir.
Ajanslardan üyelik almak yerine büyük haber sitelerinin haberlerinin içeriğini alıp azıcık değiştirsen sorun olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onlar senin haber ajansına abone olup olmadığını bilmedikleri için sorun olmaz bence. Zaten içeriğide değiştireceksiniz.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gözlerini ekrandan ayırmadan, haber sitelerini saniyelik takip edebilecek ve haberleri değiştirerek yazabilecek bir ekibiniz, bunları ücretsiz yapacak bir ekibiniz varsa... Bir host ve bir domainle işi bağlayabilirsiniz.
Tabi deneyebilirsiniz illaki tecrübe kazanırsınız, başlarda yerel bir haber sitesi açmanızı önerebilirim işiniz daha kolay olur.
Ya da bu fikrinizi geleceğe erteleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İlk aylar maddi beklenti içine girmeyecekseniz ve günlük 5-6 saat site ile ilgilenecekseniz hosting ve domain yeterli :)