Arkadaşlar öncelikle selamun aleykum.
Ben site işlerine uzun zaman önce blog larla başladım ve güzel paralar kazandım.Biraz bu işlerde yükselince daha büyük işler olan haber sitelerine girmeye karar verdim.
Açmış olduğum ilk sitemde 5-6 ay haber paylaştım newse gönderdim kabul etmediler.Bazı arkadaşlar spam (sayısal loto,ünlü kişilerin hayatı) gibi haberler attığım için kabul etmediklerini söylediler.

Güzel bir alan adı bulup yeni site açtım şuan 7 aylık.Yazılım 800 liralık yani site genel ayarlar felan tamam.Bunda da tökezlemek istemiyorum.Girdiğim haberler ajanslardaki haberleri okuyup asparagas yapmadan içine doğru olmayan şeyler yazmadan kelimeleri değiştirerek tekrardan yazarak atıyorum.Ama bu da özgün olmuyormuş.

Sitemi kendi çabamla newse kaydettirip bu sektörden para kazanmak istiyorum.News için özgün haber nasıl yapılır ? günde kaç haber atmalıyım ? isteyen ve gerçekten yardımcı olacak arkadaşlara sitemin linkini verebilirim.

Uzun yazdığım için kusura bakmayın.Haber sitesi için yorumsal desteklerinizi bekliyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun diyorum.Hayırlı Cumalar dilerim.