-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar ya ne zamandır merak ettgiim bir konu var. Şimdi dünyadan haberleri sitemde türkçe bir şekilde yayınlasam site tutarmı yani ilgi gösterilir mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hevesini kırmak istemem ama birazda gerçekçi olmak gerekiyor.
Bu sektörde öyle siteler var ki site demeye korkar insan. Çok yatırım yapmak gerek 3 5 lirayla girişilecek iş değil bence. Sosyal medyada hatrı sayılır bir kitle gerekiyor, dünya'dan bahsediyorsun, her dakika bir olay bir haber oluyor. Fazla vakit ayırman veya bu iş için maaşlı çalıştıracağın personellerin gerekiyor.
Tutmasına tutar ama rakiplerini de göz önünde bulundurman gerekiyor. Seni takip eden bir kitle oluşturmak icin farklılık yaratman gerekir. Sermayen sadece giriş kısmı için degil sonrasi icinde yetmeli. Ne kadar hızlı para kazanmak istiyorsan o kadar cok yatırım yapman gerekli ki bu işe genellikle para kazanmak için girisilir. Kendi takipcini oluşturmak içinde biraz farklı olmak gerekir her açıdan.
Ben daha önce bu sektöre hiç girmedim -girmem de zaten- ama gördüğüm kadarını anladığım kadarını konuşuyorum. Ciddi bir iş alanı her açıdan
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok dogru noktalara degindin bulaşmayim en iyisi :)