-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domaininizi merak ettim o zaman hit yoktur sizde 1 bimer atsalar sitenize biter kimse kullanmaz sitesine anca kendisi icin yapar oynar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
dikkat et ama firma hile yaptin öğrettin diye dava açmasin
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
Shydox
www.majerweb.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bunun için kimsenin para vereceğini düşünmüyorum. Zaten ben bunu daha önce bir forumda açıkladım uzun uzun. Girip ordan okurlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Oyun hileleri yapmak yasak mı? ÇOK SAÇMA! Savunma olarak League of Legends oyununu örnek verebilirim bu oyunda hile kodlasanız bile o kadar ilgili bir ekibi var ki anında engel yiyor hile ben şu ana kadar hiç hileyede rastlamadım yani oyun yapımcısı kendi hile engelini koymak zorunda! bu bir ikincisi iyi örnek olarak FAR CRY Primal'i verirdim hala crack'i yok.
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hile yapıp yayınlamak ayrı bir şeydir. Direk hileyi öğretmek ayrı bir şeydir. Son olarak oyun bağımlısı birisi olarak söylüyorum. Wolfteam hukuk kadrosunu yeniledi. En son bir twich yayıncısına ihtar göndermişlerdi. Hileden dolayı değil başka bir şeyden dolayı. Hile yayınlarsın bir kaç yere uplaod edersin senin ip ni bulana kadar zaten o dosya milyon yerde upload edilip paylaşılır. Ama direk hile öğreteceğim diyorsun. Birisi gelir yüzünü profilini ss alıp çıkar gider. Evine bir ihtarname gelir. Apışıp kalırsın benden söylemesi. Yüklü tazminat davası ile karşılaşman çok olası.