-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Merhaba benim domain ve host aynı firmaya kayıtlı şuan yaklaşık 1 senedir çalıştığım firma fakat çalışma tarzlarını beğenmemeye başladım bugün pat diye sitemi suspend etmişler bahaneleride cpu kullanımı fazlaymış son yapıcakları işi en başta habersiz sualsiz sorgusuz siteyi kesiyorlar çok canımı sıktı bu konu sitede film sitesi olduğu için en ufak bi kesinti zarar veriyor kısacası hostu değiştirmek istiyorum bu işlem nasıl oluyor ne kadar kesinti yaşarım taşıma esnasında ve veri kaybı olur mu? anlayan biri skype bıraksa 10 numara olur aklımdakileri detaylı sorarım teşekkürler
ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizin FullBackup Yedeğini alıyorsunuz, sonra yeni host firmasına yüklüyorsunuz cpanelden.
Ek Olarak: Çoğu firma ücretsiz bir şekilde hostlarınızı taşıyor.
ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam eğer host taşıyacaksanız, taşıyacağınız firma ile iletişime geçin cpanel bilgilerini iletin onlar yapıyor. Kolayca.
ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla hocam benim siteyi taşımaları 30 Dakika almıştı yanılmıyorsam kapanmıyor site.
Ek Olarak: Bu arada kaliteli firmalar ile çalışmanızı tavsiye ederim mağdur olmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
hocam sormayın ya inanın barikat gibi insanların hayallerinin önüne geçiyorlar sinirden başım ağırdı 1 aydır hitim aynı ne eklenti değişimi ne bişey yapmışım rutin programıma devam ediyorum içerik giriyorum sadece bi uyanıyorum site suspend yemiş cpu fazla kullanıyormuş çobanlık adeta ya teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bu arada
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam ftp den ve phpmyadmin den full yedek al yeni hostuna geçir fakat bunu zaten yeni host alacağın firma ile konuşursan onlar hallederler.
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Whm root tarafından yedeklenen dosya sunucuya çekilip açılır aynı username aynı şifre aynı eposta aynı konfigrasyonlar mysql v.s diğer bilimum değerler yedek açılarak korunurlar .
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
TurkaWeb
Bilmediğim Birşey Söyle
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
valla bende aynı olayla ilgili sorularım vardı ama çok sağolun sayenizde aydınlandım