-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
internet cafe
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dostum onlar sana resim olarak vs. herşeyi yolluyor ancak yorum kısmında resim gönderemiyorlar gönderdikleri resim hangi temayı kullanıyorsun bilmiyorum ama iletişim bilgileri bölümü varsa oraya bağladığın ya da admin hesabının mailine detaylı şekilde göndermişlerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
oto alım satım
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
en iyisi ugraşmadan bütün filmlerini silmek
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitende iletişim kısmı olmadığı için büyük ihtimalle bu şekilde yapıyorlar,yakında DMCA düşer , aynı uyarı TVYO açısından STAR TV ile ilgili bütün içeriklere geliyor son dönemde
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
en çok hit alan filmleri silmemi söylüyorlar,
Bence rakiplerindir daha önce alınan bir ihtar mesajını bulup düzenlemek kolay değil.Tek tek uğraşmaları pek inandırıcı gelmiyor bana açıkcası DMCA takedown işlemi için iki tık yapmak varken.
Hukuki işlemler kısmında iletişim adresiniz varken yorum kısmına yazmaları da pek inandırıcı gelmiyor açıkcası.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
işin garibi böyle bir firma gönderdiği resimleri neden hızlı resime upload etsin ki beyler banada bugün gelmiş aynı şekilde yorum olarak bana resmini attığı belgede bulunan filmler benim sitemde yüklü değil listedeki alanadlarının arasında benim alan adımda yok ben sahte bu