-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba.
Resimleri yüklemek için imgur kullanıyorum.Forumda bir konuya resim eklediğimde üylerden bir kısmı resimleri görememişti.
İmgur yerine hangi güvenli resim yükleme sitesini önerirsiniz.
Ben tesadüfen postimg.org'u duydum.Bu siteyi veya başka hangi siteyi tavsiye edersiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam Imgur'un görünmeme sebebi üyelerinizin ISS sağlayıcısıyla alakalı. Uydunet malesef kendi keyfine göre Imgur'u engellemiş durumda. Eskiden kırmızı renkli laçka bir fontla sadece "bu site mahkeme kararıyla engellenmiştir" yazıyordu, karar detayları bile yoktu. Şimdi ise site açık ancak tüm görseller boş. Site konusunda hizliresim,postimg kullandım vaktiyle. Deneyebilirsiniz ikisi de açık. Imageshack'den uzak durun ama
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam Türkiye'deki bürokratik sistem öyle saçma sapan sorunlara yol açabiliyor. postimg'de benim 1 yıla yakın duran fotoğraflarım hala silinmedi. Imgur eklediğinizde diğer sitelerden de link vermeniz gerekebilir, Türkiye dışında harika ama burada tutmuyor. Hizliresimin de türk olduğuna bakmayin çalışır durumda bir sistem. Açıkcası bu sistemler hakkında yeterince araştırmam yok. İhtiyacım olduğunda kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Az önce bu forumda açtığım bir konuya postimg dan resim ekledim hiçkimse görmedi. En iyisi imageshack sitesi denemeni tavsiye ederim
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hizliresim.com engelli mi bilmiyorum, onu kullanabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.