-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci / Ekonomist
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkaaşlar bana bu adresden mail geldi, biraz araştırma yapayım dedim kaynak yok, tek bulduğum bunun Amerika Verdi Dairesi olduğu. Şimdi ben ve Amerika ne alaka? Amerika da niye vergim olsun? Ne yapmam lazım şuanda? Bana gelen mail aynen şöyle:
"Internal Revenue Service (IRS)
United States Department of the Treasury
After the last annual calculations of your fiscal activity we have determined that you are eligible to receive a tax refund.
Due to invalid account records we were unable to credit your account.
Please use your personal tax refund form attached to this email and submit a verified tax refund request as soon as possible.
After you submit your tax refund request, please allow us 9 to 16 working days in order to process it.
Best Regards,
Internal Revenue Service
May 15th, 2014 (10:36:30 p.m.)
Document Reference: (5291708535). "
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgi işlem müdürü
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Amerikan vatandaşı değilsen dikkate almana gerek yok. Mailde kayıtlarını incelediklerinde vergi iadesi alabilecek durumda olduğunu fakat kayıtlarındaki eksiklik yüzünden vergi iadesini yapamadıklarını söylüyorlar. vergi iade formunu doldurup bu maile eklersen mümkün olan en kısa süre içerisinde vergi iadeni gerçekleştireceklerini sölüyorlar. maili gönderdikten sonra 9-16 gün içinde işleme alacaklarını belirtiyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgi işlem müdürü
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kimlik hirsizligi denemesidir. Dikkate almana gerek yok. Gonderen mail adresi nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgi işlem müdürü
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Senin mail adresin ne peki?
webinyeri
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hiç üzerinde durma sil gitsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgi işlem müdürü
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sen de cevap yaz;
Hic abd ye seyahat etmedigini varsayarak yaziyorum bu metni
To whom it may concern;
I am not u.s citizen nor i traveled to u.s and i have no money connection with u.s and its countries. I just dont get how am i supposed to get tax refund since i havent been there and spent any single cent. I dont think you are contacted to the right person and it seems there is something wrong with your records. I dont accept any money from u.s country regarding to tax refund.
Sincelery,
Adin ve soyadin
Ilgili kisiye
Ben usa vatandasi degilim ve us a hic seyahatte bulunmadim ve us ve onun eyaletleriyle ilgili bir finansal baglantim yok. Gelmedigim ve 1 kurus harcamadigim bir ulkede de nasil vergi iadesine hak kazandigimi da anlamis degilim. Dogru kisiyle irtibata gectiginizi sanmiyorum ve kayitlarinizda bir yanlislik oldugunu goruyorum. Us den ve onun eyaletlerinden vergi iadesi adi altinda herhangi bir parayi kabul etmiyorum.
Bilginize.,
Adin soyadin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Alacaklısın borcun yok gelen maile göre.Hiç kurcalama bencede sil gitsin :)
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!