-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Apple Developer
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar, maximum mobilin yapmış olduğu bi kampanya var. İş bankası kartlarına 30 tl ve üzeri alışverişlerde 15 tl indirim kodu veriyor.yemek 15 tl geliyor. Bu gece 12 ye kadar geçerli. Kodu aldım fakat sipariş veremiyorum. 3D ödeme aşamasında sorun yaşıyorum. Bankayı aradım bizden kaynaklı bişi yok diyo yemek sepetine yazdım o da bizden kaynaklı bişi yok diyo. Online ödemenin yanında mastercard, visa ve american exspress var benim kartım maestro bu yüzden olabilir mi ? Lütfen yardımcı olun yoksa bu akşam aç kaldım
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam ben bir reklam şirketinin mesajlarını engellerken aynı zamanda bankamın mesajlarını da engellendiğimi farkettim. Telefonunuz mesajlar kısmından spam yerini veya engellenenler listesini kontrol edebilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Apple Developer
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kartım maestro olduğu için olmuyor :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
bende iş bankası kullanıyorum . maestro alış veriş yaparken 3d alışveriş seçenekleri ile alışveriş yapıyorum. Sms gelmiyor. Önce online alışverişe açık mı bak. Sonra Samet'in dediği gibi sms reklam kapalımı operatörüne sor ayrıca. gsm no güncellemesi yaptırabilirsin işbankasında
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam kac tl lik yemek soliyeceksiniz yardimci olayim (ben uyumadan dönersiniz umarim cevap vermezsem baska arkadaş yarci olursa bu kardesime sevinirim)