Aksaclii
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında bulmustum ama patron daha kendisi dogru dürüst bilmiyor ben nasıl gelistircem kendimi orda. İzmir de web tasarım stajı yapabilecegim bir yer önerebilir misiniz? lise için bu arada.
Ben arastırdım heryer dolmuş hocalarda bu saatten sonra bulman zor bulsanda dandik yer olur diyorlar.
online34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim benim hemen adres gezgini firmasına başvur. Bende izmirde okuyan bir öğrenciyim. Stajını bu başarılı ajansta yapabilirsin. Adwords ajansı ancak, web tasarım departmanı da var. Yeri ise hemen Alsancakta. Sitesini ziyaret et. Hatta ara. sosyal medya stajyeri arıyorlar ama web tasarımcı da alırlar. Kendini geliştirebileceğin bir yer.
online34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim staj sonuçta bu. İşe elaman almayacaklar. Sen korkmadan git başvur. Öğrenmek için buradayım de. Kendimi geliştirmek, web tasarımında profesyonel olmak için buradayım de. kesiklerim var de. Tamamlamak için buradayım de. Olay bu, sana sorarlarsa onu, bunu biliyor musun diye, işe mi alacaksınız de :D sonuçta stajer demek, öğrenmeye muhtaç birisi demek.
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim şirketimde misafir olabilirsin fakat staj için ne gerekiyor bilmiyorum. İstersen gel çay kahve içelim muhabbet eder konuşuruz :)