-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Merhaba arkadaşlar , yeni bir site açacağım sitemin wordpress ve ya başka yazılımlar olmasını istemedim kendim kodlamaya karar verdim.
Ama aklımda bir soru kaldı. Kendi kodlamamın seoya bir etkisi olur mu ? Yani sitemin indexlenme hit alma gibi sorunları olurmu. Kendi seo url description keyword gibi işlerini yapıyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Duzgun bir kodalam, url yapisi falan olursa neden olsun ki? Hatta kotu olmasi bir yana daha da iyi olacaktir. Yazilimin baska yerde olmamasi da mukemmel bir seo kriteridir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Yazilimin cok onemi var, yanlis yonlendirmek istemiyorum. Ama zaten kodlaman iyiyse eksiksiz yapabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpressi ne çabuk kötülediniz :) , aslında kötü olmaz tabi ki ama şöyle bir göz atalım konuya ;
Öncelikle wordpress yaygın olan bir sürüm fakat farklı bir kodlama dıyorlar google gidipte senin tarih sayfanı hakkında sayfanı değilde içerik sayfanı indexliyor zaten bu yönden pek etki edeceğini düşünmüyorum, wordpresste bu konuya değinirsek aynı kodlamayı zaten php ile kodlayacağınız için wordpresste kodlayarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz bir çok imkan ve kolaylık sağlamakta tagları meta ları daha kolay bir şekilde ekleyebileceksiniz.Açıkcası ben şu yöndeyim WordPress & vBulletin & MyBB hangisi olursa olsun sadece içerik kodlaması ve düzgün url yapısı önemlidir dış link vermemeye sitenizdeki js,css vb. dosyaları dikkatli ve düzenli bir şekilde sıkıştırmaya bakmanız yeterlidir.
DİP NOT OLARAK: Kendi scriptinizde içerikten fazla kod barınacağından eminimki wordpresste durum böyle olmuyor google sizin sitenizi daha çok sevecektir :).