lostyazilim
tr.link

Kişisel Blog Nasıl Olmalı ?

4 Mesajlar 1.708 Okunma
acebozum
tr.link

Developers Developers Laravel Artisan Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 113 / 63
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba,
Kişisel blog olması için açtığım www.erayaydin.net isimli bir sitem var. Açarken aklımda bu sitede PHP,HTML,CSS,MySQL,C#,Java konularında dersler paylaşırken ayrıca gündem konularına yorumlar yapmak vardı. Tabi ki blog olarak aklıma ilk Wordpress geldi. Wordpress kurdum ve tema aramaya başladım. 1-2 tema denemesinden sonra bir tema buldum kullandım. Aradan 1 hafta geçmedi sıkıldım başka tema aramaya başladım. Bu sırada aklıma neden 'Wordpress' kullanıyorum ki dedim, kendime yapabilirim. Kendim yaptım biraz kullandım sonra yine sıkıldım tekrar tekrar değiştirdim.

Domaini aldığımdan 1 yılı aşkın bir süredir durum böyle, sabit bir site tasarımında ve yazılımında karar kılamıyorum. Şimdiye yazılara başlamış olsaydım güzel bir webmaster kaynağı olacaktı :(

Size sorum, kişisel blog konusu nasıl olmalıdır, kişisel mi yoksa ders ağırlıklı mı olmalı , hazır tema kullansam sıkıntı olur mu?

wmaraci
reklam

ibrahimyzr ibrahimyzr Şizofrenik Bir Problem ~ Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 224 / 53
  • Ticaret 0, (%0)
Aynı sorun bende de var :) en iyisi tema yapmayı öğrenip kendimize göre yapmak :D

Soruna gelince kişisel blog diye başlık atacaksan kişisel yazıların ağırlıkta olması gerekli.Eğer herhangi bir başlıkta yazacaksan kafana göre takıl sınır vs tanıma.Bayağı geniş bir alan yani.
Developers

kişi bu mesajı beğendi.

yakında...

Developers Developers Laravel Artisan Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 113 / 63
  • Ticaret 1, (%100)

ibrahimyzr adlı üyeden alıntı

Aynı sorun bende de var :) en iyisi tema yapmayı öğrenip kendimize göre yapmak :D

Soruna gelince kişisel blog diye başlık atacaksan kişisel yazıların ağırlıkta olması gerekli.Eğer herhangi bir başlıkta yazacaksan kafana göre takıl sınır vs tanıma.Bayağı geniş bir alan yani.

Kendime basit bir tema da yaptım fakat bir süre sonra da şöyle bir sorun çıktı 'niye Wordpress' kullanıyorum, ben kendi sitemi çalıştığım yerdeki yazılımcılara ve diğer arkadaşlarıma da göstereceğim. Kesinlikle wordpress'i kötülemiyorum, şuana kadar ki en iyi blog sistemi fakat bir yazılımcı olarak kullanmak istemiyorum. Hala ne yapacağıma karar veremedim :confused:

Kumrat Kumrat asliyet.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Developer - Kurumsal
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 135 / 134
  • Ticaret 52, (%100)
wordpres deki özelliklerin aynısını tek tek yazmak uzun zaman alıcaktır artık bir çok büyük haber sitelerinden firma sitelerine her kez wordpress alt yapısını kullanıyor. Zamanıda yarıya indiriyor seo ve optimizasyon içinde uygun bir halde benim önerim wordpress geliştir ileriyi bilmem ama şuanın en güçlü alt yapısı wordpresste

blog için sana önerim söle olur ne kadar kişisel bir blog olsada farklı alanlardaki makalelerede yönel yani sadece kişisel takılma kategorin ne kadar çok olursa kitlen o kadar büyük olurr..
Developers

kişi bu mesajı beğendi.

Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al