netbozum
tr.link

Kod Yazmayı Öğrenmek

3 Mesajlar 1.343 Okunma
acebozum
tr.link

KazimKislal KazimKislal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci, Programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 34 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Bu yazımda sizlere kod yazmayı nasıl öğrenebilirsiniz bir kaç tavsiyede bulunacağım. Aşamalı olarak gidelim.

1) İlk önce hangi web dilini öğrenmek istiyorsunuz onu belirleyin.(Html, Css, Php, C, C++, C# vs…) “Bende bu aralar C diini ogrenmeye çalışıyorum eğer öğrenmek isteyenler olursa ders çekip blogum da paylaşabilirim.”

2) Hangi web dilini öğrenmeye karar verdikten sonra o web dili ile ilgili eğittim videolarını izlemeye başlayın o web dilin mantıgını iyice kavradıktan sonra ise kendiniz yapmaya çalışın “ezber değil ama mantıklı bir şekilde ”

3) Bütün dersleri böyle dediğim gibi yaparsanız faydasını göreceksinizdir. Bütün dersleri bitirdikten sonra hiç bir yere bakmadan ortaya karışık bir şekilde kod yazmaya başlayın neler öğrendiğinizi fark edeceksinizdir.

4) Daha sonrada kendinizi geliştirmeye bakın hep bir noktaya odaklanmayın birden çok noktaya odaklanın deneme yanılma yapın ole yapa yapa web dilini daha iyi kavrayabilirsiniz.” Şöyle yapsam nasıl olur birde şöyle deneyeyim vs… gibi”.

5) Daha sonrası size kalmış.

Benim izlediğim yollar bunlardı. Benim bildiğim web dilleri “html, css, php ” Yakın zamanda da C diline yükleneceğim.

Bu yazıyı yazarken Süha Mete’nin bloğundan yararlandım.

Sizinde görüşleriniz varsa sitemizde yorum atarsanız okuyucularımız yararlanabilirler.

Konu Linki : Kod yazmayı öğrenmek

Ek Olarak: Güncell arkadaşlar Herkesin İzlediği bir yer vardır yorumlarınızı esirgemeyin :)

googleasistan
reklam

emlcvdv emlcvdv WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
ben de C# dili öğrenmeye çalışıyorum bu aralar, teşekkürler

KazimKislal KazimKislal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci, Programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 34 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Ne Demek Bir yararı olduysa ne mutlu bana :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al