-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Teknik Destek Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kopya içerikle bir yere kadar yükselmek istiyorsan hakkınla yüksel başkası şöyle böyle yaptı diye aynısını yapmak zorunda değilsin ekmek yemek istiyorsan bu işten hakkınla yapacaksın. Linkini verdiğiniz adam yılların programcısı küçümsenecek birisi değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fear
♥ AdSense $$$
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
benim ne kadar özgün yazdığımı bilirsin ama yinede liderim :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Yakında gazeteyide çıkarcaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Profesyonel Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sn MsdSelim; yıllar boyunca bazı taktikler ile birebir kopyalanmış web sayfası kullandım. Üstelik bu web sayfası bilgisayar sektöründe yıllarca bölgesel no1 oldu. Fakat özellikle sandbox güncellemesinden sonra inanılmaz ziyaretçi düşüşü yaşadım. Hatta saçma sapan bir alışveriş sitesi beni geçti. Ben de site içeriğini sıfırladım ve baştan girmeye başladım. Şimdi yararını görüyorum. İkinci başıma gelen ise yöneticilik sektöründe benim yazdıklarım dolanıyor. bina yönetimi diye google da aradığınızda çok fazla aynı metin çıkıyor. o metnin yazarı benim fakat git gide kopyalar nal toplar duruma geldi. unutmayalım ki doğal sonuçlarda kullanıcıların büyük bölümü ilk sonuca tıklıyor. ilk sonuç olmak hedefiniz olmalı ve kopya içerikten uzak durmalısınız. google kelime algoritmasından bile anlar durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blog Yazarı & Blog Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Herkes teknik anlamda bir şeyler söylemiş. Ya bunun insanlık boyutu ne olacak? Başkasının yazdıklarını bire bir almak daha doğrusu ben ona çalmak diyorum bu kul hakkıdır haramdır. Oturun aylık 5 yazı yazın ama özgün olsun en azından insanlığımızdan ödün vermemiş oluruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
saat 1 konu açarsan konu başlıklarını değiştirsen yazıyı makaleyi oldugu gibi al bb kodları kullan altı çizgili belli yerleri kalın eğik italik süsü ver alıntı yaptıgın site önüne geçersin :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende bunu merak ediyorum yemek tarifleri sitesinde nasıl özgün olabilirsin ki makarna nasıl yapılır malzemeler belli yapılısı belli gelde bunu özgün anlat olmuyor işte o zmaan nolcak onu bende merak ediyorum