-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba sayın yazarlar ve site sahipleri
İlk sorum yazılarınızı tek bir kişiyemi satıyorsunuz yoksa 1 yazıyı çok kişiyemi satıyorsunuz
-Eğer bir yazı çok kişiye satılıyorsa seo yönünde kopya sayılmıyor mu ?
İkinci sorum piyasada yazar veya yazı alıcak kişileri ne sıklıkla buluyorsunuz bulmak zor oluyormu.
Hazır yani bir yazarın daha önceden yazdığı yazılarımı satın alıyorsunuz yoksa yazar ile anlaşıp sitenize günlük veya haftada şu kadar yazı girilcek tarzında bir anlaşmamı yapıyorsunuz.
bu soruları yanıtlarsanız çok mutlu olurum kafamda karışıklığa girmiş sorular şuan bunlar.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Geliştici
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Hocam Ben bir makale yazarıyım
Makale 1 kişiye özel yazılır özgün yazılır sonra silinir.İkinci bir kişiye satılmaz.Çünkü ikinci bir kişi bunu kontrol ediliyor. Biz kontrol etmeyi de biz öğretiyoruz hocam.
İstediğiniz tarzdan alabilirsiniz.Aylık haftalık toptan.
Başka sorun kaldıysa cevaplayayım hocam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Yazı bir kişiye satılıyor ve iş bulma konusunda da yazarın tecrübesine, yazılarına ve referanslarına göre de iş bulunuyor. Şahsen ben iş almak istediğim anda müşteri bulabiliyorum.
Makale & Editörlük Hizmetleri
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
elbette her yazı kişiye özel olur.Geçmişteki yazılardan yararlanılır ama bireebir aynısı olmaz.Zaten yazının güzelliği de makalenin fiyatını belirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam piyasada makale yazarı bulmak çok zor... Bulduğun insanlarla da sürekli çalışamıyorsun bazıları kopya yazıyı özgün diye yutturmaya çalışabiliyor.
Ha birde dediğin türde yazı yazmayıpta inadına kendi bildiğini okuyanlarda var. Sonra üsluptan bahsediyorlar insana.. Bu kadar yeter beni daha fazla konuşturmayın çok doluyum.
Youtube: NovaMobi Teknoloji