-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bulunduğum binada T******* alt yapısı yok. 10 defa başvurmamıza rağmen hat çekilmedi. Yani hat yok. Bu nedenle Hiçbir operator veya internet servisi ağamıyorum ne Superonline, ne Vodafone ve TTnet hiçbiri hat çekili olmadığı için internet veremiyor. Halbuki hemen arka binamızda ve sol tarafımızda var. Bizim giriş kapısı ön caddeye baktığı için yok malesef. Gittim konuştum ama yine de yok. Bugüne kadar hep mobil internet kullandım ama artık ödediğim para kendini aşmaya başladı. Aylık 250TL sabit ödeme yapıyorum 1 yıldır resmen. Bazı aylar geçmiş bile olabilir. Neyse...
Sorum şu, benim arka binamdakilerde soldakilerde hepsinde internet var. Wifi buluyor yani şifrelerini verenler de var ortak kullanmak için. Ancak sinyal çok düşük. TPlink adaptör denedim ama iş yapmadı.
Elimde çift antenli çok sağlam bir modem var. Bu modemi eternet kablosuyla bilgisayarıma bağlasam ve bu modemde mac mesh ayarları yaparak önce interneti modeme sonra da kenni bilgisayarıma alma gibi bir şey olabilir mi?
Donanım ve bağlantı konusunda bilgim yok bu nedenle saçma bir şey sormuş olabilirim kusura bakmayın. Sadece sormak istedim anlattığım şaka gibi T******* rezilliği yüzünden.
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
komşunuzdan belli bir yere kadar kablolu çekme şansınız varsa sonrasında elinizdeki modemi accesspoint ozellikli ise kullanabilirsiniz.
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kaplosuz net aktarımını Accespointlerdeki "Repeater" özelliğini kullanarak yapabilirsiniz.
Bunun için komşunuz modemini size en yakın noktaya getirecek. Sizde o modeme en yakın yere accespointi koyacaksınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ap yi bilgisayarınıza ethernet ile bağlayın. Trayıcı ile modem arayüzünü açın. Kurulum sihirbazı varsa onu başlatın. Seçeneklerden Repeater ı seçin. Sinyali zayıf görünen kablosuz ağı seçin. Ağ şifresini girin. kaydedip çıkın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Teşekkür ederim cevaplarınız için hocam. İnş. yapabilirim.