-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşım msi laptop aldı freedos olarak geldi bilgisayar bilgisayara işletim sistemi kurmaya çalışıyoruz bir türlü boot yapamadık. Usb den deniyoruz ayarlıyoruz olmuyor, cd den ayarlayıp deniyoruz olmuyor. Farklı flash ve usb ler deniyoruz olmuyor biosu taradık yine çözemedik. Bilmediğimiz bir ayarı falan mı var acaba bunun gibi bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yada nasıl çözebileceğimi bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
iyi forumlar arkadaşlar.
YenerK
yenerkayahan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
biosta uefı seçeneği varsa onu legacy spport yapıp dene
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Helal olsun yaa karıştırmadığımız bir orası kalmış arkadaşım çok teşekkür ediyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
YenerK
yenerkayahan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
benimde başıma geldi oradan biliyorum win8 yüklü değil mi :) ama benim lenovo markaydı win8 biosa gömülü geldiğinden bu şekilde yapmışlar sanırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok değil win7 kurmaya çalışıyoruz şimdi ama kuramıyoruz :( illa win8 mi kuracağız
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
işletim sistemi kurmak için harddisklerin göründüğü bölüme kadar geliyoruz ama görmüyor vista atmayı denedik harddiskler göründü biçimlendirdik tekrar deniyoruz gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz teşekkürler belki bir gün bu konu birinin de işine yarar gelişmeleri yazacağım.
Ek Olarak: usb den win7 atamadık + 3.0 dan diskleri göremedik şimdi dvd'den deniyoruz. Umarım sorun çıkmaz :)