-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar, şu sıralar çok gözüme batmaya başlayan bir olay var. Mesela bi siteye giriyorum hoop altta ufak bir yazı işte bu site çerezlerinizi (cookies) kullanıyor vs. vs. Bu olay nedir biri bana açıklayabilir mi acaba?
Yani o uyarı niye çıkartılıyor? Hadi çıktı eyvallah bu cookiesleri nasıl kullanıyolar? ne yapıyolar? Biri beni ayrıntılı aydınlatsın lütfen. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
senin hangi kelimeyle geldiğini hangi ip geldiğini görebiliyor :) yani bilgilerini.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
@tekbirnoloji sadece bu kadar mı? Peki ben nasıl yapabilirim bunu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Siteye hangi kelimeler ile gelindiğini Google Analytics kullanarak görebilirsiniz. IP adresi göstermiyor fakat konum olarak da ziyaretçi istatistikleri veriyor.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Her sitede olmasi gerekli Google gecen yil bilgi vermisti bu konu hakkinda adsense almak icin faydasi var.
https://www.cookiechoices.org/ bu siteden arastirabilirsin.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çerez, ziyaret ettiğiniz web sitesi tarafından tarayıcınıza gönderilen küçük bir metin parçasıdır. Bu, web sitesinin ziyaretinizle ilgili bilgileri (örneğin, tercih ettiğiniz dil ve diğer ayarlar) hatırlamasına yardımcı olur. Yani bir sonraki ziyaretinizde kolaylık sağlayabilir ve siteyi daha kullanışlı hale getirebilir. Çerezler önemli bir role sahiptir. Onlar olmasaydı, Web kullanımı zorlaşırdı.
Çerezleri pek çok amaçla kullanırız. Örneğin, bunları güvenli arama tercihlerinizi hatırlamak, size daha alakalı reklamlar göstermek, bir sayfaya kaç ziyaretçi geldiğini belirlemek, hizmetlerimize kaydolmanıza yardımcı olmak ve verilerinizi korumak için kullanırız.
Google tarafından kullanılan çerez türlerinin bir listesini görebilir, aynı zamanda Google'ın ve iş ortaklarımızın reklamcılıkta çerezleri nasıl kullandıklarını öğrenebilirsiniz. Gizlilik politikamızda, çerezleri ve diğer bilgileri kullanırken gizliliğinizi nasıl koruduğumuz açıklanmaktadır.