Fatihnl
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar. Bir sektör üzerine yoğunlaşıyorum ve bu sektörde ileride ofis açmayı düşünüyorum. Bunun için şimdilerde bi alan adı alacağım. Bu alan adı ofis ismiyle yani küçük ölçekli bi şirket gibi düşünürsek alan adımı ona göre mi almalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
website tasarim
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba alacagin alan ismini yapacagin bir isle alakali olursa daha etkili olur.
Bütün ümidim gençIiktedir. Mustafa Kemal Ataturk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Selam,
Domain saçma sapanda olsa önemli olan geçmişi ve uzunluğu ve tabi ki yaşı ama alan adını yeni alacaklar için önemli değildir. Son olarak örnek vermek gerekirse 3-5 aklınızda anahtar kelime var ise bu anahtar kelimelere de seo paketleri dersek ‘’kaliteliseopaketleri.com’’ yaparsak alan adını o zaman ‘’Kaliteli SEO Paketleri, SEO Paketleri, Backlink Paketleri’’ dersek bu şekilde belirli anahtar kelimelerde SEO(Arama Motoru Optimizasyonu), Site içi ve dışı çalışmalarla anahtar kelimelerde çıkmamız daha basit olacaktır. Rekabet fazlada olsa. Unutmayalım internet sitesi de en doğru şekilde kullanıcı deneyimi, yapısı da çok önemlidir. Kalitesiz en dandik site olsun ama unutmayalım Google tasarıma bakmaz kodlarla ilgilenir neden mi? Siteye bir insan değil bot gelir. Yukarda yazdıklarımda tamamen örnektir. Neyse içimden geldi yazmak istedim.
Demem o ki ofis açacaksın diye ''Ofis'' kelimesi geçmesi değil. Hangi işi yapacaksan o işin anahtar kelimesine göre gitmelisin.
Uzzun
www.emreuzun.net.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işlere girmeden ben oturup ilk önce proje çizmek gerek adım adım gitmek gerek plan yapmak gerek herşeyi hazırladıktan sonra faaliyetlere dökmek diye düşünüyorum
Başarılar size
3 kişi bu mesajı beğendi.