-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
iyi günler arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum online bilet satış siteleri nasıl para kazanıyor her şirketle anlaşıp satış başı komisyon mu alıyor yoksa biletler için toplu bilet satışı yapan bir yerle anlaşıp ordan mı para kazanıyor googleda en çok aratılanlar arasında uçak bileti ,otobüs bileti gibi siteler var açarsam nasıl para kazanabilirim bu işi yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam bilet satış sitesi kurmak ve bu işten çok kazanmak basit değil. Değeri 30.000 TL civarı olan TURSAB üyeliğiniz olması gerek. IATA ve THY'ye de üye olmalısınız. Gerçekten masraflı şeyler bunlar. Biz HSM Tur olarak 5 yıldır bu işteyiz. Fakat bizim IATA ve THY üyeliğimiz yok. Olmadığından dolayı başka bir firmanın acentası olarak satış yapıyoruz. Ve çok da ciddi komisyonlar aldığımızı söyleyemeyiz. 6 ay kadar önce marka başvurusunda bulunduk. Kabul edildiğinde THY ve IATA üyeliğimizi de alarak artık kendi firmamız üzerinden satış yapacağız ve acenta verebileceğiz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
anladım hocam sadece merak etmiştim boşta güzel bi domain bulmuştum değerlendirmek için bi araştırayım dedim şimdi kalsın o zaman belki ileride